Shopping alert! 10 glam φούστες για τις πιο στυλάτες Xmas εμφανίσεις

Θα σου εξασφαλίσει τη λάμψη και τη γοητεία που θέλεις με κομψό και όμορφο τρόπο.

Οι γιορτές είναι εδώ και αυτό σημαίνει ότι θέλουμε να κάνουμε τα look μας πιο λαμπερά και εντυπωσιακά. Δεν ξέρω τι σχεδιάζεις να φορέσεις μέσα σε αυτές τις μέρες, αλλά αν ακόμα ψάχνεις να βρεις μια λαμπερή φούστα για να ταιριάξει με το σέξι τοπάκι σου, τότε ήρθες στο σωστό μέρος.

Παγιέτες, φτερά, πέρλες, σατινέ υφή, γυαλιστερά υφάσματα και χρώματα, όπως το κόκκινο το χρυσό και το ασημί, σε περιμένουν για να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό σύνολο που θα τραβήξει τα μάτια όλων πάνω σου. Και το καλύτερο είναι πως οι συγκεκριμένες φούστες δεν αποτελούν αγορά για περιορισμένες γιορτινές εμφανίσεις, αλλά είναι κομμάτια που θα συνεχίσουμε να φοράμε και τους επόμενους μήνες, με διαφορετικά ρούχα και αξεσουάρ.



Πώς να τις συνδυάσεις

Το μόνο που θα χρειαστεί απ’ εκεί και μέρα είναι να επιλέξεις το αγαπημένο σου top, πανωφόρι, παπούτσι και αξεσουάρ. Εκτός από τις βραδινές σου εξόδους, οι influencers στο Instagram έχουν αποδείξει φέτος πως μπορείς να φορέσεις την glam φούστα σου ακόμα και μέσα στην ημέρα, αρκεί να την συνδυάσεις με ένα λευκό πουκάμισο ή ένα oversized φούτερ. Για να είσαι πιο άνετη μπορείς να τη συνδυάσεις με μποτάκια, μοκασίνια ακόμα και sneakers. Αν θέλεις κάτι πιο glam, ωστόσο, επίλεξε τα αγαπημένα σου kitten heels.

giortina_items.jpg

11 γιορτινά fashion items με παγιέτες για σένα που είσαι κορίτσι των glitter και του glam

https://www.instagram.com/p/CXb4x9_rAsV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρακάτω θα βρεις 10 glam φούστες που συγκεντρώσαμε για σένα από τα αγαπημένα μας e-shops και είμαστε σίγουρες πως θα σε εντυπωσιάσουν.

foustes_giortes1.png

Ψηλόμεση σατινέ φούστα, Toi&Moi

Αυτή η φούστα είναι πραγματικά ευέλικτη, μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα φαρδύ πλεκτό πουλόβερ και μποτάκια για μέσα στην ημέρα, ή με ένα μαύρο σέξι crop top και kitten heels για μια βραδινή εμφάνιση.

foustes_giortes2.png

Lace & Beads exclusive statement tulle maxi skirt in black and red heart, ASOS

Συνδύασε αυτήν τη φούστα με ένα απλό top ή brallette, και μοκασίνια.

foustes_giortes3.png

ASOS DESIGN sequin mini skirt in multi sequin

Σου προτείνουμε να φορέσεις αυτήν τη φούστα με μια μπλούζα σε ουδέτερο χρώμα, παπούτσια σε ουδέτερο χρώμα και μια μίνι διακριτική τσάντα.

foustes_giortes5.jpg

Πλισέ φούστα με χρυσοκλωστή, H&M

Συνδύασε αυτήν τη φούστα με ένα γκρι τοπ, κοντά καλτσάκια και kitten heels.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @leoniehanne

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Very Peri! 9 fashion items με το απόλυτο χρώμα του 2022

Xmas red! 12 κόκκινα fashion items για festive εμφανίσεις στις γιορτές

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved