Θα βάλω πρόγραμμα το 2022 #not - 6 super wow ατζέντες για σένα

Το πρώτο πράγμα που θα ψωνίσεις το 2022 ας είναι μια cute & elegant ατζέντα.

Ας ξεκινήσουμε σωστά! Καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, καλοσύνη και ό,τι μα ό,τι άλλο ποθείς. Εύχομαι το 2022 να σε βρήκε καλά, με τα πρόσωπα που αγαπάς κι ένα χαμόγελο στα χείλη.

Μετά, λοιπόν, από αυτήν την εισαγωγή θα σε βάλω κατευθείαν στο ψητό. Επειδή μπορώ να φανταστώ ότι στο κεφάλι σου γίνεται ένας χαμός καθημερινά – εκτός από τώρα που είσαι σε διακοπές-, θέλω να σε βοηθήσω και να σου προτείνω το «εργαλείο» που θα σου λύσει τα χέρια. Ποιο είναι αυτό; Η ατζέντα.

kokkina items14

Xmas red! 12 κόκκινα fashion items για festive εμφανίσεις στις γιορτές

Κάποτε μια λατρεμένη συνάδελφος με μύησε στη… μαγική ατζέντα για να μη χάνω την μπάλα κι από τότε είναι το πρώτο πράγμα που ψωνίζω στην αρχή του χρόνου.

Ατζέντα για να τα έχεις όλα σε πρόγραμμα

Ως Παρθένος, φημίζομαι για την τελειομανία μου και τη συνέπειά μου. Σκέψου πως αν αργήσω και τρία λεπτά σε ραντεβού, ντρέπομαι αφάνταστα πολύ. Μιλάμε για τρέλα.

Στο θέμα της οργάνωσης στο μυαλό μου, ωστόσο, πάντα πελάγωνα. Κανόνιζα χίλια δυο πράγματα, προσπαθούσα να βάζω σε τάξη τις υποχρεώσεις μου και πάντα κάτι ξεχνούσα. Ήρθε η καλή φίλη μου, λοιπόν, και μου λέει μια μέρα «πάρε παιδί μου μια ατζέντα να τα γράφεις όλα, να ησυχάσεις». Και το έκανα και σώθηκα.

atzenta

Σου προτείνω, λοιπόν, να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Εκεί θα γράφεις τα ραντεβού για τα νύχια και μαλλιά, για τους γιατρούς σου, το πρόγραμμα εξεταστικής και ό,τι άλλο σημαντικό θεωρείς εσύ. Πίστεψέ με! Θα ησυχάσεις μια για πάντα.



Shopping time… 2022

Και για να μην ψάχνεις μόνη σου, έκανα εγώ… αυτήν τη δουλειά. Έκανα ρεπορτάζ αγοράς και σου βρήκα 6 super wow ατζέντες για να τα καταγράφεις όλα και να κοιμάσαι ήσυχη. Πάμε να τις δούμε μαζί;

atzenta plaisio

Ημερολόγιο Στοιχείο 2022 12Μ Ημερήσιο Medium 13.5x20cm, Public

Δεν είναι τέλειο το φλοράλ;

public3 copy

Ημερολόγιο Moleskine 2021-2022 18M Εβδομαδιαίο Large Petit Prince Green, Public

Με τον μικρό Πρίγκιπα!

public2 copy

Ημερολόγιο Legami 2022 12Μ Εβδομαδιαίο Large Σπιράλ Flora, Public

Wow σχέδιο!

Wait! Δες κι άλλες τέλειες ατζέντες στην gallery.

Cover photo: @lojafauna

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Newstalgia: Η No1 τάση διακόσμησης που θα βλέπεις στα κομψά σπίτια το 2022

Tik Tok alert! Δες και κάνε κι εσύ τη χριστουγεννιάτικη κατασκευή με glitter που έγινε…viral

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved