Πώς το setting spray θα απογειώσει το μακιγιάζ σου (+9 για να διαλέξεις)

Το προϊόν που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου!

Υπάρχουν μερικές ερωτήσεις που όλες κάνουμε στον εαυτό μας... έτσι ρητορικά. Ξέρουμε, δηλαδή, τις απαντήσεις. Ακολουθούν μόνο μερικά παραδείγματα: Τι πρέπει να κάνω για να αποτρέψω την αφυδάτωση του προσώπου μου; Να πίνω πολύ νερό και να βάλω στη ζωή μου το skincare. Τι να φτιάξω για μεσημεριανό; Κάτι που περιλαμβάνει μακαρόνια γιατί είναι είναι απλά υπέροχα. Τι πρέπει να χρησιμοποιήσω για να εξασφαλίσω ότι το μακιγιάζ μου θα διαρκεί όλη μέρα; Setting spray.

Όσο για το τελευταίο, θα σου πω ότι το setting spray είναι το κλειδί για να επιτύχεις πραγματικά μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια. Αν δεν θέλεις μουτζούρες, θα πρέπει να ψεκάζεις το πρόσωπό σου με λίγο setting spray πριν βγεις από το σπίτι. Γι’ αυτό και εγώ σου βρήκα 10 super WOW setting sprays ώστε να σταθεροποιείς το μακιγιάζ σου με μια μόνο κίνηση!

skin care 1

Η επιδερμίδα σου χρειάζεται full ενυδάτωση τον χειμώνα - 10 κρέμες για να διαλέξεις

Τι είναι το setting spray

Το setting spray είναι ουσιαστικά μια υγρή φόρμουλα, που αποτελείται από συστατικά που παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του μακιγιάζ σoυ. Ο σκοπός του συγκεκριμένου σπρέι είναι να «κλειδώσει» το μακιγιάζ σου έτσι ώστε να παραμένει στη θέση του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προστατεύοντάς το από μουτζούρες. Στόχος του είναι να κάνει το μακιγιάζ σου να φαίνεται ότι μόλις... έχει γίνει. Κι ας έχουν περάσει 10 ώρες από τότε που βάφτηκες.

Είναι απαραίτητο το setting spray στο μακιγιάζ σου;

Αν θέλεις το μακιγιάζ σου να διαρκεί, τότε ένα setting spray είναι απολύτως απαραίτητο. Ακριβώς όπως η λακ μαλλιών κρατά τις μπούκλες στυλιζαρισμένες για όλη την ημέρα, έτσι και το setting spray προσφέρει την ίδια προστασία και... μακροζωία στο μακιγιάζ. Θα σου συνιστούσα, λοιπόν, να το χρησιμοποιείς ως το τελευταίο βήμα σε κάθε μακιγιάζ σου.

Είναι το setting spray κακό για το δέρμα σου;

Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα περιποίησης και καλλυντικά, το κατάλληλο σπρέι για εσένα, θα πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου. Εάν έχεις ευαίσθητο δέρμα, καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα που δεν θα εμπεριέχει οινόπνευμα έτσι ώστε να αποφύγεις τυχόν ερεθισμούς και ξηροδερμία.



Εναλλακτικά, για δέρμα με τάση ακμής ή λιπαρό, επέλεξε ένα ματ σπρέι που θα σε βοηθήσει να ελέγξεις τις γυαλάδες που δημιουργεί η λιπαρότητα απορροφώντας τη. Εάν έχεις ξηρό δέρμα, ένα ενυδατικό ή δροσερό setting spray θα είναι ιδανικό για να «κλειδώσει» την υγρασία και να τη διατηρήσει όλη την ημέρα.

Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το setting spray

Ένα setting spray θα πρέπει να εφαρμόζεται ως το τελευταίο βήμα του μακιγιάζ. Λάβε υπόψη τις οδηγίες στο μπουκάλι καθώς ορισμένα προϊόντα μπορεί να απαιτούν ανακίνηση για να ενεργοποιηθεί η φόρμουλα πριν από τη χρήση.



Πρόσεξε! Τα μάτια σου θα πρέπει να είναι κλειστά όταν εφαρμόζεις το setting spray σου, έτσι ώστε να αποφύγεις τυχόν ερεθισμούς. Επίσης, κράτα λίγη απόσταση από το πρόσωπο την ώρα που το ψεκάζεις και μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις σε όλο το πρόσωπο ομοιόμορφα το setting spray, αλλά και στον λαιμό για ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα!

Δες τα setting spray που έχω συγκεντρώσει για σένα!

mac fixplus












MAC-PREP + PRIME FIX+, ΑΠΟΧΡΩΣΗ: Original

Θα σταθεροποιεί πάρα πολύ καλά το μακιγιάζ σου.

rimmel settingspray

RIMMEL- INSTA FIX&GO SETTING SPRAY

Αξίζει να το δοκιμάσεις!

nyx 1

NYX PROFESSIONAL MAKEUP-MAKEUP SETTING SPRAY MATTE

Αν θέλεις ένα ματ φινίρισμα στο μακιγιάζ σου τότε...εδώ είσαι!

maybelline 1

MAYBELLINE-LASTING FIX SETTING SPRAY 100

Το μακιγιάζ σου δεν θα πάει πουθενά!

smashbox 1

SMASHBOX-PHOTO FINISH WIGHTLESS SETTING SPRAY

Μια πολύ καλή επιλογή!

Μη φύγεις! Σου έχω άλλες 5 επιλογές στην gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


10 μολύβια χειλιών για τέλεια εφαρμογή του κραγιόν σου

Dreamy make up! 10 παλέτες σκιών για ονειρεμένα μακιγιάζ



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved