Αντίο μαύροι κύκλοι! 10 concealers για να λάμψει το βλέμμα σου

 Και όμως ένα απλό concealer μπορεί να κάνει θαύματα!

Το Concealer είναι το must have προϊόν μακιγιάζ που πρέπει κάθε κοπέλα να έχει στο νεσεσέρ της. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, καθιστώντας το απαραίτητο και πραγματικά θεωρώ πως είναι το καλλυντικό που σου λύνει τα χέρια.

Τι είναι λοιπόν το concealer; Είναι ένα καλλυντικό πιο παχύρρευστο από το foundation, και είναι ιδανικό για να καλύψεις ατέλειες που ενδεχομένως υπάρχουν στο πρόσωπό σου. Έχεις μαύρους κύκλους, κηλίδες, κοκκινίλες, στίγματα ή ακόμη και ακμή που θέλεις με κάποιο τρόπο να καλύψεις; Μια είναι η απάντηση! Concealer και σώθηκες!

concealer

Μήπως τόσο καιρό απλώνεις λάθος το concealer; Όλα τα tips για σωστή εφαρμογή

Είναι το must have προϊόν μακιγιάζ

Το Concealer μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέροχα και από μόνο του, αλλά θα αναδειχτεί καλύτερα αν πριν από την χρήση του έχει προηγηθεί το foundation. Λίγο-πολύ με ένα απλό concealer και με μόλις μια μικρή ποσότητα αυτού, μπορείς να κάνεις θαύματα!

https://www.instagram.com/p/CPMH1sdJIhQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν καλύπτει μόνο τις ατέλειες αλλά φωτίζει και το βλέμμα

Το Concealer διατίθεται σε πολλές διαφορετικές συνθέσεις. Υπάρχουν υγρά, κρεμώδη και concealer σε μορφή stick. Το πιο ευέλικτο είναι το υγρό concealer, γιατί είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά σημεία του προσώπου σου.

Το concealer έχει τη μαγική ικανότητα να φωτίζει το πρόσωπο (κάτω από τα μάτια, τη μύτη, το χείλος) και να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Όταν εφαρμόζεται μετά το foundation, μπορεί να κάνει το δέρμα σου να φαίνεται ακόμα πιο ομοιόμορφο και απαλό.

Πώς επιλέγω concealer

Είναι πάντα καλό να ξεκινάς προσδιορίζοντας τον τύπο του δέρματός που έχεις και εστιάζοντας στις ατέλεις που θέλεις να εξαφανίσεις.

Αν θέλεις να δώσεις φως στο πρόσωπό σου, δοκίμασε ένα concealer που είναι μια ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από το φυσικό χρώμα του δέρματός σου. Όταν το χρησιμοποιείς στο κέντρο του προσώπου, όπως κάτω από τα μάτια και στη ζώνη Τ, τότε το αποτέλεσμα θα είναι απλά υπέροχο. Ωστόσο, προσπάθησε να μη χρησιμοποιείς πολύ ανοιχτόχρωνο κονσίλερ σε όλο το πρόσωπο. Μπορεί να καταλήξεις να μοιάζεις με φάντασμα και αυτό σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλεις.

Βρες το concealer που σου ταιριάζει



Για να σε βοηθήσω ως προς την επιλογή ενός καλού concealer για την επιδερμίδα σου και τις ανάγκες της, συγκέντρωσα 10 τέλεια concealers τα μπορείς να δεις ευθύς αμέσως. Check και αποφάσισε ποιο θα είναι αυτό που θα μπει στο νεσεσέρ σου! Lets’ see!



Έχει κι’ άλλα στην gallery. Τρέξε να δεις!

rasiant 1

Radiant-NATURAL FIX EXTRACOVERAGE LIQUID CONCEALER, Απόχρωση 06 Light Peach

Και όμως το concealer κάνει θαύματα!

maybelline one

MAYBELLINE-SUPER STAY FULL COVERAGE UNDER-EYE CONCEALER

Θα σε βοηθήσει να εξαλέιψεις τους μαύρους κύκλους.

vichy one

VICHY-DERMABLEND EXTRA COVER, ΑΠΟΧΡΩΣΗ N15 - OPAL

Τις κοκκινίλες, στίγματα ακόμη και την ακμή.

korres one

Επίσης φωτίζει το πρόσωπο.

KORRES-WILD ROSE ILLUMINATOR

nyx one

NYX PROFESSIONAL MAKEUP-CAN'T STOP WON'T STOP CONTOUR CONCEALER, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Alabaster

Βρές και εσύ το concealer που δεν θα αποχωρίζεσαι ποτέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σωστό ντεμακιγιάζ έχει και τα μυστικά του - Πώς θα γίνεις expert

Dua Lipa: Τα 5 μυστικά της για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Πηγή Κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved