It’s Christmas time! 10 (καθόλου βαρετά) δώρα που μπορείς να πάρεις στο αγόρι σου

Αν δεν ξέρεις τι να επιλέξεις, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω!

Τα Χριστούγεννα, είναι η πιο μαγευτική στιγμή του χρόνου αφού οι δρόμοι πλημμυρίζουν από χαρούμενες φωνές ανθρώπων, φώτα υπάρχουν παντού και φυσικά μπάντες και τραγούδια να ηχούν δυνατά βάζοντάς μας όλο και περισσότερο σε Christmas mood!

Είναι εκείνες οι μέρες του χρόνου που τις περνάς με τις φίλες σου και το αγόρι σου έξω, κάνοντας βόλτες όλη την ημέρα απολαμβάνοντας την αγορά, τα τραγούδια και γενικότερα όλο το κλίμα που δημιουργείται εκείνη την περίοδο. Είναι ημέρες χαράς και προσπαθείς να τις ζήσεις όσο περισσότερο μπορείς και σαν κοπέλα που όχι μόνο της αρέσουν τα Χριστούγεννα, αλλά τα λατρεύει, σε καταλαβαίνω απόλυτα.

nees xristougeniatikes tainies3

Xmas is coming! 7 νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες του 2021 - Θα σε κρατήσουν cozy όλη τη σεζόν

Christmas is coming!

Τι καλύτερο από το να πηγαίνεις στα μαγαζιά, να ανανεώνεις την ντουλάπα σου και τα καλλυντικά σου ακούγοντας ταυτόχρονα χριστουγεννιάτικη μουσική και να τελειώνεις την μέρα σου πίνοντας και τη ζεστή σου σοκολάτα διπλά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή το τζάκι είτε στο σπίτι σου, είτε στην αγαπημένη σου καφετέρια. Το κρύο χρειάζεται ζεστά ροφήματα!

Μέσα στη λίστα αγορών σου όμως σίγουρα θα υπάρχει και εκείνο το σημείο που θα περιλαμβάνει το δώρο του αγοριού σου για τα Χριστούγεννα. Ένα θέμα που όλες μας, μας προβληματίζει κάθε χρόνο αφού θέλουμε να είναι κάτι καλό, ξεχωριστό και φυσικά να του αρέσει πολύ!

Άραγε εσύ τι δώρο θα κάνεις στο αγόρι σου;

Είναι πολύ όμορφη στιγμή η ανταλλαγή δώρων με το αγόρι σου και σίγουρα θα περιμένεις πώς και πώς το χαμόγελο στα χείλη του με το που δει το δώρο που του διάλεξες. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να περάσεις πρώτα από το σχετικά δύσκολο κομμάτι της επιλογής και της αγοράς.

via GIPHY

Επειδή, πολλές φορές έχω βρεθεί στη θέση σου αποφάσισα να σε βοηθήσω σε αυτόν σου τον προβληματισμό και να σου προτείνω 10 super WOW δώρα που μπορείς να κάνεις στο αγόρι σου και να επιλέξεις φυσικά, αυτό που πιστεύεις ότι θα τον ξετρελάνει. Πάμε να δούμε;

Άρωμα

Μια καλή ιδέα για δώρο, θα μπορούσε να είναι ένα άρωμα. Ναι, ναι ξέρεις σίγουρα ότι θα το φορέσει και θα το ευχαριστηθεί και πιστεύω ότι θα του αρέσει πολύ!

Hoodie φούτερ

Μια άλλη επιλογή είναι ένα Hoodie φούτερ. Ξέρεις σίγουρα ότι θα το φορέσει και γενικά τα αγόρια έχουν μια αδυναμία στα φούτερ αφού μπορούν να τα συνδυάσουν και με τζιν αλλά και με την φόρμα τους. Θα το φοράει λοιπόν και θα σε σκέφτεται!

Εσώρουχα

Ένα πιο ιδιαίτερο αλλά εξίσου ωραίο δώρο είναι τα εσώρουχα. Επίσης ξέρεις ότι θα τα εκτιμήσει σίγουρα και θεωρώ ότι είναι ένα δώρο που μόνο στο αγόρι σου μπορείς να κάνεις, δεν νομίζω να είχες την ίδια οικειότητα να κάνεις το συγκεκριμένο δώρο σε ένα φίλο σου ας πούμε. Οπότε, σκέψου και αυτή την επιλογή!

Ρολόι

Ένα ρολόι θα μπορούσε επίσης να είναι μια καλή ιδέα για δώρο. Αν στο αγόρι σου αρέσουν τα accessories και ξέρει να τα προσαρμόζει στο στυλ του τότε ένα ρολόι είναι ιδανικό γι΄αυτόν και θα του αρέσει πολύ.

https://www.instagram.com/p/CWHW2gXsrkX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σκουφάκι

Ο χειμώνας ξέρουμε πολύ καλά ότι συνοδεύεται από πολύ κρύο και σπάνια από χιόνια! Ένα τέλειο δώρο λοιπόν που θα συντροφεύει το αγόρι σου τις κρύες μέρες του χειμώνα είναι ένα μάλλινο σκουφάκι ή ένα σετ από γάντια και σκούφο. Αν δε ξέρεις ότι του αρέσουν πολύ και τον έχεις δει κι άλλες φορές να τα φοράει τότε μη το σκέφτεσαι καθόλου!



Sneakers

Ένα must have στην ντουλάπα όλων είναι τα sneakers. Μπορείς να τα συνδυάσεις και με το τζιν σου, και με την φόρμα σου και γενικότερα με τα πάντα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον ξετρελάνει αυτό το δώρο και φυσικά να μη το χαρεί!

Φόρμα

Φούτερ είπαμε, sneakers είπαμε νομίζω ήρθε η ώρα να αναφέρω και την επιλογή της φόρμας. Όπως ξέρουμε τα αγόρια είναι πολύ φίλοι της φόρμας και την προτιμούν απίστευτα πολύ στην καθημερινότητα μας. Μεταξύ μας το καταλαβαίνω αφού είναι πολύ άνετη και βολική, αν μπορούσα και εγώ κάθε μέρα με φόρμα θα ήμουν. Οπότε, σκέψου το κι’ αυτό!



Βιβλίο

Του αρέσει η ανάγνωση και λατρεύει τα βιβλία; Τότε ένα είναι το ιδανικό δώρο γι΄αυτόν. Βιβλίο. Μάθε σε ποιες κατηγορίες βιβλίων έχει αδυναμία και βρες το κατάλληλο βιβλίο για το αγόρι σου.

It’s game time!

Μπορεί να σου σπάει λίγο τα νεύρα το γεγονός ότι το αγόρι σου είναι κολλημένο με τα video game αλλά τι να κάνεις έτσι έχουν τα πράγματα! Γι΄αυτό όμως ένα είναι το δώρο που θα τον ξετρελάνει και θα το κάψει στην κυριολεξία. Ποιο είναι αυτό; Κάνε την καρδιά σου πέτρα και αγόρασε του το παιχνίδι που ήθελε καιρό να αποκτήσει για το PlayStation. Θα σε λατρέψει σίγουρα!



Παρακάτω σου έχω συγκεντρώσει ιδέες για να εμπνευστέις αλλά τρέξε και στην gallery για να δεις περισσότερες!

c k

CALVIN KLEIN-ETERNITY MALE EAU DE PARFUM 30ML

Σίγουρα είναι μια εξαιρετική επιλογή!

million 1

PACO RABANNE-1 MILLION PARFUM 50 ML

Θα το λατρέψει αυτό το άρωμα.

Screenshot 16

Sekonda unisex bracelet watch in gold , asos.com

Φοβερό ρολόι, έτσι δεν είναι;

Screenshot 17

The North Face Bones Recycled beanie in black, asos.com

Θα ταιριάζει με όλα τα outfits του!

Screenshot 19

Και δεν έμεινε κανένας της Agatha Christie, public.gr

Αν του αρέσουν τα βιβλία με αστυνομικό περιεχόμενο τότε να μια κάλη πρόταση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Xmas is coming! 10 τραγούδια που ακούμε κάθε χρόνο non stop

Οι 10 καλύτερες εφηβικές ταινίες όλων των εποχών - Χουχούλιασε και απόλαυσέ τες

Πηγή Κεντρικής: christmas.idea

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved