Σου τελείωσε το ρουζ; 10+1 για να διαλέξεις

Ο απόλυτος οδηγός αγοράς για ρουζ που θέλεις να ανακαλύψεις!

Θα σου πω κάτι! Η όψη μου, η απόχρωση της επιδερμίδας μου είναι πολύ ανοιχτή. Φαντάσου ότι μερικοί λένε ότι είμαι και… αρκετά χλωμή κάποιες φορές. Όπως καταλαβαίνεις, το ρουζ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού μακιγιάζ μου. Το λατρεύω!

10 χρωματιστές σκιές ματιών για τα καλοκαιρινά σου μακιγιάζ

Ροδαλό μαγουλάκι ίσον ρουζ

Δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσει φρεσκάδα η επιδερμίδα σου αν δεν τονίσεις τα μάγουλά σου με λίγο ρουζ. Δυο-τρεις πινελιές στα μήλα σου με ρουζ κι αμέσως θα αποκτήσεις αυτό το ροδαλό, φρέσκο χρώμα της υγείας.

Θα αποκτήσεις, βρε παιδί μου, μια χαριτωμενιά, μια υπέροχη και effortlessly chic όψη στο πρόσωπό σου! Και ξέρεις και κάτι άλλο; Το ρουζ σου ταιριάζει ΤΕ-ΛΕΙ-Α με το μαύρισμά σου και το αναδεικνύει κιόλας. Τόσο που… θα το ανακαλύψεις μόνο αν δοκιμάσεις κάποια από τα ρουζ που βρήκα για εσένα στην παρακάτω gallery.

https://www.instagram.com/p/CSKfttYikz7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι ρουζ στις πιο καλές τιμές της αγοράς και σε περιμένουν να τα αποκτήσεις!

Μην μπερδεύεσαι με το bronzer

Είναι πολλά τα κορίτσια που μπερδεύουν το bronzer με το ρουζ. Έλα, όμως, που αυτά τα δύο καλλυντικά προορίζονται για εντελώς διαφορετική χρήση.

Όπως είπαμε, το ρουζ είναι αυτό που σου χαρίζει φρεσκάδα, όψη υγείας στο πρόσωπο. Σου δίνει ένα ροδαλό, χαριτωμένο χρώμα. Το bronzer, από την άλλη, σου χαρίζει ηλιοκαμένη όψη. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, λοιπόν, το ένα με το άλλο.



Το bronzer το χρησιμοποιείς στα σημεία που «καίει» φυσικά ο ήλιος για να δώσεις ένα sexy, sunkissed αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου, αλλά και για να τονίσεις ακόμα περισσότερο το μαύρισμά σου. Είναι ξεκάθαρη η διαφορά; Νομίζω ναι!

Cover photo: @selenagomez

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved