10 προϊόντα ομορφιάς που χρειάζεσαι στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου

Skincare items, προϊόντα για τα μαλλιά και ό,τι έχει να κάνει με το summerish μακιγιάζ σου είναι εδώ!

Καλοκαιρινό νεσεσέρ. Το απόλυτο beauty item που χρειάζεται οπωσδήποτε να έχεις μαζί σου στις διακοπές σου στο νησί, στο εξοχικό σου, αλλά και στο σπίτι σου στην πόλη.

Το καλοκαιρινό νεσεσέρ και το περιεχόμενό του, βέβαια, είναι ό,τι ακριβώς έχεις ανάγκη για να είσαι όμορφη και περιποιημένη όπου κι αν βρεθείς. Για να έχεις τέλεια και υγιή μαλλιά, για να έχεις λαμπερή επιδερμίδα και όμορφο μακιγιάζ, δεν πρέπει να αμελήσεις ή να ξεχάσεις αυτό το μαγικό beauty τσαντάκι σου.

10 χρωματιστές σκιές ματιών για τα καλοκαιρινά σου μακιγιάζ

Τα προϊόντα του καλοκαιρινού νεσεσέρ

Ξέρω! Συνήθως το καλοκαίρι θεωρείς πως δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα για να είσαι όμορφη. Ένα ρουζ, λίγο κραγιόν και μια ενυδατική κρέμα για το σώμα είναι αυτά που σκέφτεσαι να πάρεις μαζί σου όπου κι αν βρεθείς.

Έλα, όμως, που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Το καλοκαίρι, που ο ήλιος καίει και η θερμοκρασία χτυπά «κόκκινο» έχεις ανάγκη από ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα.

https://www.instagram.com/p/CQDplp2NzWR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα μαλλιά σου θέλουν θρέψη και ενυδάτωση, το ίδιο το πρόσωπο και το σώμα σου! Ε, και χωρίς το απαραίτητο summerish μακιγιάζ ξέρεις πως θα κάνεις μισές δουλειές.

Γι’ αυτό στην gallery σού έχω βρει ό,τι μα ό,τι χρειάζεσαι για το απόλυτο καλοκαιρινό νεσεσέρ. Αντηλιακό και ενυδατική κρέμα, hair & body mist, foundation για σπυράκια, concealer και μολύβι ματιών, lip gloss, μάσκαρα και bronzer.

Μην ξεχνάς την ενυδάτωση

Αν υπάρχει ένα πράγμα που οφείλεις να προσέχεις το καλοκαίρι για να έχεις όλα τα επόμενα χρόνια όμορφο δέρμα, αυτό είναι η ενυδάτωση. Ενυδάτωση, ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση!



Το δέρμα σου «διψάει» πιο πολύ αυτήν την περίοδο, το νερό της θάλασσας και οι υψηλές θερμοκρασίες το αφυδατώνουν, οπότε η περίσσια υγρασία είναι απαραίτητη. Οπότε… please φρόντισε γι’ αυτό και θα το βρεις μπροστά σου.

Προς το παρόν… Δες την gallery και καλές διακοπές!

Cover photo: @mariavictoriaxo

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved