Shopping Guide: 12 πουκάμισα που θα αντικαταστήσουν όλα σου τα μπλουζάκια

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις τις πιο cool εμφανίσεις.

Η επιλογή του top δεν είναι πάντα η πιο εύκολη υπόθεση. Μέσα στο καλοκαίρι, ειδικά, έχεις να σκεφτείς κι άλλα πράγματα πέρα από το στυλιστικό κομμάτι και το matching σε χρώματα. Η ζέστη, όπως και να το κάνουμε, δυσχεραίνει το θέμα.

Ψάχνεις ρούχα που να αναπνέουν. Υφάσματα που επιτρέπουν στο δέρμα να ανακουφίζεται από τη ζέστη και σε εσένα να νιώθεις λίγο καλύτερα όταν ο καύσωνας κάνει την εμφάνισή του.

Πες «ναι» στο πουκάμισο



Σίγουρα υπάρχουν τα κλασικά T-shirt, τα οποία αγαπώ πολύ και δεν αποχωρίζομαι εύκολα, όμως, υπάρχει και ένα άλλο στυλ top που αποτελεί ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι και δημιουργεί εξαιρετικά summer outfits: το πουκάμισο.

Τόσο οι μονοχρωμίες όσο και τα prints βρίσκονται στη μόδα το τελευταίο διάστημα. Τα δύο άκρα που μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικά αποτελέσματα ανάλογα με το ύφος που θες να δώσεις στις εμφανίσεις σου.

11 φανταστικά λευκά top για τις καλοκαιρινές εξόδους

One color VS Printes

One-color για κάτι απλό, καθημερινό που δε θα τραβήξει τα βλέμματα. Έντονο print για να έχεις κάτι high-fashion που θα κάνει εντύπωση.

Σε όποιο από τα δύο mood και να βρίσκεσαι, στην παρακάτω gallery σε περιμένουν 12 super-cool πουκάμισα για να διαλέξεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved