Οι ωραιότερες πλατφόρμες για τα καλοκαιρινά σου looks - Θα τις λατρέψεις!

Το must-have παπούτσι των διακοπών στο νησί.

Οι περισσότερες από εμάς βρίσκονται αυτήν τη στιγμή κάτω από μια ομπρέλα απολαμβάνουντας τον καυτό ήλιο και τις βουτιές στην θάλασσα. Αντίθετα, όσες παραμένουμε ακόμη στην πόλη, μετράμε αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές όπου θα φορέσουμε τα μαγιό μας και θα βολτάρουμε στα νησιά.

Shopping Guide: 10 κόκκινα bikini για τις διακοπές και τις βουτιές στην πόλη

Το απόλυτο παπούτσι για τις βόλτες στο νησί (και όχι μόνο!)

Τα παπούτσια είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των καλοκαιρινών μας εμφανίσεων αφού ολοκληρώνουν και απογειώνουν ακόμη και το πιο απλό look. Όλες θέλουμε άνεση και στυλ γι' αυτό οφείλουμε να επιλέγουμε ζευγάρια που θα μας προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.

Οι πλατφόρμες έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια με ολοένα και περισσότερες να τις επιλέγουν. Δίνουν ύψος ενώ φοριούνται κυριολεκτικά από το πρωί έως το βράδυ. Αν δε θέλεις να έχεις πολλά ζευγάρια επίλεξε οπωσδήποτε ένα ζευγάρι σε γήινη απόχρωση (μπεζ, λευκό) ή μαύρο ώστε να μην έχεις δέσμευση.

via GIPHY

Υπάρχουν ζευγάρια σε διάφορα σχέδια, ύψη κα χρώματα για να επενδύσεις σε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου γούστο και στυλ.

Πώς θα τις φορέσεις

1) Με φορέματα

2) Με jeans

3) Με φούστες

4) Με ψηλόμεσα σορτς και παντελόνες

Πηγή κεντρικής: @dutchesss_

Shopping Guide: 11 φανταστικά λευκά top για τις καλοκαιρινές εξόδους



Στην gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα 10 από τα ωραιότερα ζευγάρια της αγοράς ώστε να συγκρίνεις και να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved