Shopping Guide: 10 ολόσωμες μονοχρωματικές φόρμες που θα σου δώσουν στυλ και coolness

Το τέλειο ρούχο για κάθε περίσταση της ημέρας.

Τι σου αρέσει να φοράς όταν βγαίνεις έξω με τις φίλες σου; Το αγαπημένο σου φόρεμα που βρήκες στα μαγαζιά και τώρα δεν μπορείς να αποχωριστείς; Εκείνο το σορτσάκι ή το αέρινο παντελόνι που συνδυάζεται με όλα σου τα αγαπημένα top;

Ίσως να ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα ρούχο που συνδυάζει λίγο και από τα δύο. Ποιο είναι αυτό; Μία ωραία, κομψή και στυλάτη ολόσωμη φόρμα.

Ολόσωμη φόρμα για όλη τη μέρα

Η ολόσωμη φόρμα είναι το ρούχο που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανεξάρτητα από την περίσταση που έχει προκύψει στο πρόγραμμά σου. Είτε αυτή αφορά σε έναν καφέ το πρωί με τις φίλες είτε σε μία βραδινή έξοδο.

Shopping guide: 5+1 φούστες που θα κάνουν πιο στυλάτο το καλοκαίρι σου

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κολακευτικό ρούχο που αγκαλιάζει τον κάθε σωματότυπο, λύνοντάς σου τα χέρια από πολλά προβλήματα.



Η μονοχρωμία δίνει κομψότητα

Οι, δε, μονοχρωματικές ολόσωμες φόρμες δίνουν μία ιδιαίτερα κομψή πινελιά στο συνολικό outfit. Αποτελούν έναν στυλιστικό καμβά, πάνω στον οποίο μπορείς να «ζωγραφίσεις» με κοσμήματα και αξεσουάρ.

Shopping Guide: 8 πορτοκαλί items για υπέροχες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Για να μην μπαίνεις στη διαδικασία να ψάχνεις, στην παρακάτω gallery θα βρεις 10 ολόσωμες μονοχρωματικές φόρμες που θα σε ενθουσιάσουν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved