Shopping guide: Αντηλιακά lip balm για να προστατεύσεις τα χείλη σου στην παραλία

Το πιο απαραίτητο προϊόν του καλοκαιρινού σου νεσεσέρ.

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και είμαι σίγουρη πως κυκλοφορείς ήδη στην πόλη με τροπικό μαύρισμα. Τα Σαββατοκύριακα μας βρίσκουν αναμφίβολα στην παραλία, φορώντας το αγαπημένο μας bikini και απολαμβάνοντας τον καυτό ήλιο.

Τα χείλη στην πρώτη γραμμή

Καθημερινά χρησιμοποιούμε αντηλιακό για το δέρμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά μας ωστόσο συχνά αμελούμε την προστασία των χειλιών μας. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η επιδερμίδα είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη στην περιοχή των χειλιών μας και αν δεν προσέξουμε είναι πολύ πιθανό να πάθουμε ηλιακό έγκαυμα.

Πίστεψέ με δεν θέλεις να σου συμβεί αυτό. Το έπαθα πέρσι για πρώτη φορά στη ζωή μου την περίοδο των διακοπών και ήταν ό,τι χειρότερο έχω βιώσει μέχρι και σήμερα.

Το αντηλιακό χειλιών είναι το απόλυτο must-have του καλοκαιρινού σου νεσεσέρ για πολλούς λόγους. Πρώτον, χάρη σε αυτό διατηρούν την ελαστικότητα και σφριγηλότητά τους τα χείλη για να παραμένουν απαλά και υγιή. Επιπλέον το αντηλιακό lip balm τους δίνει την απαραίτητη ενυδάτωση για να είναι μαλακά και όμορφα. Στα καταστήματα καλλυντικών θα βρεις πολλά, οικονομικά lip balms με αντηλιακή προστασία τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου.

DIY: Φτιάξε μόνη σου τα πιο τέλεια patchwork jeans

via GIPHY

Η απόλυτη DIY κρέμα σώματος για να μην ξεφλουδίσεις ποτέ ξανά



Πηγή κεντρικής: freepik.com

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα αντηλιακά lip balm που συγκέντρωσα για εσένα και σου προτείνω να δοκιμάσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved