Summer blues! 10 μπλε μπικίνι που κολακεύουν κάθε επιδερμίδα (μαυρισμένη ή όχι)

Για να είσαι το απόλυτο style icon στην παραλία!

Όταν έρχεται το Σαββατοκύριακο, μία σκέψη έχεις στο μυαλό σου: την παραλία. Και μόνο στην ιδέα ότι θα βρεθείς στη θάλασσα, θα απολαύσεις την ηλιοθεραπεία, θα προμηθευτείς και ένα παγωτό ή μια γρανίτα για να δροσιστείς, σου φτιάχνει τελείως τη διάθεση.

Το καταλαβαίνω και συμπάσχω. Γι’ αυτό και πρέπει να τακτοποιηθεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της επίσκεψής σου στην παραλία: το μαγιό!

8 cool τρόποι να δέσεις το μαγιό σου στην παραλία

Το Μαγιό!

Το μαγιό είναι το Α και το Ω του beachwear. Το αν θα το συνοδεύσεις με ένα καφτάνι, ένα ελαφρύ φόρεμα ή το σορτσάκι σου είναι ένα θέμα που έρχεται σε δεύτερο χρόνο.

First things first

Στην αγορά υπάρχουν αναρίθμητες επιλογές με μαγιό. Τα μπικίνι, όμως, αποτελούν ίσως την πιο διάσημη. Το ποιο χρώμα θα διαλέξεις, ωστόσο, έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το προσωπικό σου γούστο, με την απόχρωση της επιδερμίδας σου και, φυσικά, με τα trends της εποχής. Τι θα έλεγες, όμως, να πεις ένα μεγάλο ΝΑΙ στο μπλε χρώμα αυτό το καλοκαίρι; Και δη στο μπλε μπικίνι;

https://www.instagram.com/p/CQ9HYm9FBbn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Loving blue

Το μπλε είναι το χρώμα passe-partout. Μπορείς να το φορέσεις είτε είσαι μαυρισμένη είτε όχι και, ανεξάρτητα με το αν είσαι ξανθιά ή μελαχρινή, σε κολακεύει εξίσου.



Γι’ αυτό, στην παρακάτω gallery θα βρεις 11 μπλε μπικίνι για να διαλέξεις το σχέδιο που προτιμάς.

Cover photo:@moi.ra

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved