10 λευκά crop tops που θα φοράς όλη την ημέρα

Το πιο ευκολοφόρετο κομμάτι, ιδανικό για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η θερμοκρασία μας το υπενθυμίζει καθημερινά αυτό. Αν βρίσκεσαι ακόμη στην πόλη (όπως κι εγώ) αρχικά να σου ευχηθώ #κουράγιο. Μην χάνεις όμως το χαμόγελό σου, φόρεσε ένα μαγιό και απόλαυσε τις βουτιές σου στις παραλίες της πρωτεύουσας.

Λευκό-Το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού

Το λευκό χρώμα είναι ιδανικό για τα καλοκαιρινά μας looks αφού είναι φωτεινό, μας δροσίζει και ταιριάζει εξίσου σε ξανθιές και μελαχρινές (yeah :D ). Ο πιο εύκολος και παράλληλα stylish τρόπος να το φορέσεις φέτος είναι επιλέγοντας ένα crop top.

Έχουν αγαπηθεί από τα κορίτσια όσο τίποτε άλλο και αποτελούν μια από τις αγαπημένες μας ενδυματολογικές επιλογές. Ο λόγος φυσικά για τα τα κοντά μπλουζάκια (crop tops) που έχουν εισβάλλει για τα καλά στη ζωή και την ντουλάπα μας τα τελευταία χρόνια.

Κυκλοφορούν σε διάφορα μήκη, σχέδια και στυλ. Θα τα βρεις στην αγορά σαν κοντά t-shirt, μπλουζάκια που θυμίζουν bralette ή στην πιο αθλητική εκδοχή τους. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις το crop top που ταιριάζει στο προσωπικό σου γούστο και style. Ένα από τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι ότι μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο με κάποια ζακέτα ή μόνα τους.

Πώς θα το φορέσεις

1) Crop top με τζιν παντελόνι

Επέλεξε ένα μονόχρωμο μπλουζάκι ή με print της αρεσκείας σου και ταίριαξέ το με το αγαπημένο σου τζιν. Μην ξεχάσεις να φορέσεις sneakers για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου.

2) Crop top με φούστα

Ναι ταιριάζει και αποτελεί την πιο θηλυκή πρόταση ντυσίματος για την περίοδο της Άνοιξης.

3) Crop top με sweatpants ή joggers (παντελόνι φόρμας)

Αν ανήκεις σε αυτές που αγαπούν το athleisure τότε σίγουρα αυτή η πρόταση ντυσίματος είναι για εσένα.

4) Crop top με ψηλόμεσο παντελόνι

Τα ψηλόμεσα παντελόνια μας αρέσουν πολύ και όχι άδικα. Κολακεύουν το σώμα και ταιριάζουν άψογα με κοντά μπλουζάκια.

DIY: Πώς θα μετατρέψεις το παλιό σου T-shirt στο crop top του καλοκαιριού



Πηγή κεντρικής: @kyliejenner

Ο πιο εύκολος DIY τρόπος να φτιάξεις ένα υπέροχο crop top στο σπίτι



Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα crop tops που συγκέντρωσα για εσένα ώστε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved