Shopping Guide: 10 κόκκινα bikini για τις διακοπές και τις βουτιές στην πόλη

Θα δώσουν χρώμα και στυλ στις εμφανίσεις σου.

Κάθε Σαββατοκύριακο αναμένω πώς και πώς να βάλω το μαγιό μου και να τρέξω στην πιο κοντινή παραλία της πρωτεύουσας. Ναι, δυστυχώς είμαι ακόμη #Intown ωστόσο μετρώ κι εγώ αντίστροφα για τις φετινές διακοπές. Ήλιος, χαλάρωση στην ξαπλώστρα, no makeup εμφανίσεις και ατελείωτες βουτιές συνθέτουν το καλοκαίρι μου, με το bikini να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου.

Shopping guide: 9 body mist που μυρίζουν καλύτερα από το άρωμά σου. Κάνε κλικ εδώ για να τα ανακαλύψεις.



Με κόκκινο μαγιό φέτος (ναι πάλι!)

Το κόκκινο είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν και ταιριάζει εξίσου σε ξανθιές και μελαχρινές. Αξίζει να το δοκιμάσεις ακόμη κι αν είσαι από αυτά τα κορίτσια που δεν αποχωρίζονται το μαύρο bikini τους. Μια δοκιμή όμως θα σε πείσει αφού το κόκκινο μαγιό τονίζει τη θηλυκότητά μας, προσθέτει στυλ και καλοκαιρινή διάθεση ;)

Τι να επιλέξεις

Ψηλόμεσο, με κοψίματα, με δέσιμο κάτω από το στήθος ή στράπλες. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και το μόνο που εσύ έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις στο μαγιό που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Μην ξεχνάς να φοράς 24/7 το αντηλιακό σου αφού η ηλιακή ακτινοβολία είναι επικίνδυνη για το δέρμα.

Πηγή κεντρικής: @girlwithbike_1997



Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα 10 υπέροχα, κόκκινα bikini για να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Καλές βουτιές!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved