Φτάνει πια με τα λευκά sneakers! 7 χρωματιστά για πιο ενδιαφέροντα outfits

Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγές;

Τα λευκά σου sneakers

Λατρεύεις τα λευκά σου sneakers. Τα φοράς συνέχεια. Καθημερινά. Ταιριάζεις τα πάντα μαζί τους και έχεις δίκιο. Είναι πρακτικά παπούτσια. Σου δίνουν την επιλογή να συνδυάζονται με τα πάντα, οπότε γιατί να μην τα ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου;

Βόλτα με τις φίλες; 5 mini φορέματα που δε θα βαρεθείς

Προσωπικά, τα αγαπώ. Υπάρχουν περίοδοι που περνούν και με βρίσκουν με ένα ζευγάρι λευκά sneakers κάθε μέρα. Νιώθω άνετη, τα πόδια μου τα λατρεύουν, άρα δεν έχω κάτι άλλο να σκεφτώ.

sneakers

Τι γίνεται όταν τα βαριέσαι

Έρχονται, όμως, κι εκείνες οι φορές που απλά δεν μπορώ να τα βλέπω μπροστά μου. Όταν φοράς κάτι τόσο συχνά, αναμενόμενα θα έρθει η στιγμή που θα το βαρεθείς.

5+1 λινά παντελόνια που θα φοράς πιο πολύ και από το τζιν σου

Τι γίνεται, λοιπόν, σε εκείνη την περίπτωση; Πρέπει να έχεις τις κατάλληλες εναλλακτικές. Πρακτικές όπως η προηγούμενη, αλλά σε διαφορετικά χρώματα για να αλλάξεις λίγο παραστάσεις.

Χρυσές λεπτομέρειες, χρώματα που ταιριάζουν επίσης με τα περισσότερα ρούχα σου, πιο ογκώδεις πάτοι, και πολλά άλλα δημιουργούν τις τέλειες επιλογές για sneakers. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, στην παρακάτω gallery θα βρεις 7 sneakers με χρώματα που θα θες να φοράς συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved