Shopping Guide: Βόλτα με τις φίλες; 5 mini φορέματα που δε θα βαρεθείς

Αν ψάχνεις πώς να είσαι άνετη και εντυπωσιακή στις βόλτες σου, υπάρχουν αρκετά σχέδια που θα λατρέψεις.

Ένα από τα μεγάλα υπέρ του καλοκαιριού είναι οι ενδυματολογικές επιλογές που προσφέρει. Ξέρεις, είναι εκείνα τα ανάλαφρα υφάσματα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Καμία σχέση με τη χειμερινή γκαρνταρόμπα και τις βαριές της επιλογές.

Το καλοκαιρινό σου στυλ

Σίγουρα έχεις μερικά items που ήδη δεν αποχωρίζεσαι. Εκείνο το denim σορτσάκι που το συνδυάζεις με κάθε top. Τα σανδάλια που δείχνουν φανταστικό το νέο σου μανικιούρ. Το φόρεμα που στάμπαρες στη βιτρίνα και έκτοτε το φοράς λες και δεν υπάρχει άλλο στον κόσμο.

H Hailey Bieber βρήκε το πιο ωραίο φόρεμα για το βράδυ στο νησί

Μην ανησυχείς, δεν είσαι σε καμία περίπτωση μόνη. Όλα τα κορίτσια έχουν τέτοια κολλήματα από λίγο έως πολύ. Εγώ, για παράδειγμα, την τελευταία περίοδο, δεν μπορώ να ξεκολλήσω από τα mini dresses.




Mini dresses, we love you

Με βάζουν σε πλήρως καλοκαιρινή διάθεση, μου επιτρέπουν να είμαι δροσερή και δημιουργούν τα πιο fun summer vibes που θέλω. Μπορώ να τα φοράω από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε στον καφέ με τις φίλες μου είτε για φαγητό με το boyfriend και να είμαι εξίσου cool και πανέτοιμη.

Ξέρω, τώρα σίγουρα κι εσύ μπήκες σε αντίστοιχη διάθεση. Γι’ αυτό και στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά φανταστικά mini dresses για να φορέσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved