Shopping Guide: 5+1 mini φορέματα που θα φοράς παντού το καλοκαίρι

Ένα ωραίο φόρεμα αρκεί για να τραβήξεις επάνω σου όλα τα βλέμματα.

Η αλήθεια είναι ότι το φετινό καλοκαίρι το περιμέναμε όλες πώς και πώς. Μετά την πολύμηνη καραντίνα, τις εξετάσεις και το άγχος, ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τις βουτιές μας. Το δέρμα αποκτά ηλιοκαμμένη όψη, τα μαλλιά μας είναι πιο ανάλαφρα κι έτσι εμείς δείχνουμε απλά υπέροχες μέσα σε κάθε ρούχο και μαγιό.

Τα φορέματα είναι μοναδικά αγαπημένη μας επιλογή για τις καλοκαιρινές ημέρες (και νύχτες) αφού είναι άνετα, στυλάτα και μας δροσίζουν. Καμία δεν θέλει άλλωστε υπερβολικά στενά ρούχα την περίοδο αυτή που η θερμοκρασία χτυπά κυριολεκτικά κόκκινο.

https://www.instagram.com/p/CLxJOzpHkqV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα κοντά φορέματα (aka mini dresses) παραμένουν φέτος πρόταση για κάθε ώρα και περίσταση. Φόρεμα στην παραλία, στο καφέ, στο σινεμά και όπου αλλού επιθυμείς. Είναι άλλωστε super girly και μας αρέσουν πολύ.

Τα μονόχρωμα ρούχα είναι πάντα η πιο ασφαλής επιλογή ωστόσο μη φοβηθείς να βάλεις έντονα χρώματα (ροζ, κόκκινο, πορτοκαλί κ.ά) που θα απογειώσουν στο λεπτό την εμφάνισή σου. Εμείς κάναμε ήδη μια σύντομη έρευνα αγοράς για να εντοπίσουμε mini φορέματα που πρέπει να προσθέσεις asap στην ντουλάπα σου.

Πηγή κεντρικής: @lissyroddy

Αν βαριέσαι στο σπίτι βάλε δυνατά το παρακάτω τραγούδι και κουνήσου στο ρυθμό.



Στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε για εσένα μερικά από τα ωραιότερα mini φορέματα στα οποία αξίζει να επενδύσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved