Shopping guide: 5+1 φούστες που θα κάνουν πιο στυλάτο το καλοκαίρι σου

Βρήκαμε για εσένα τις ωραιότερες mini, midi και maxi φούστες της αγοράς.

Κάθε ημέρα που περνά είναι ολοένα και πιο ζεστή με αποτέλεσμα εμείς να ψάχνουμε τα πιο κομψά, αέρινα ρούχα για τα καλοκαιρινά μας looks. Οι φούστες αποτελούν εδώ και χρόνια must-have κομμάτι της ντουλάπας μας (και φυσικά της βαλίτσας των διακοπών) αφού είναι girly, δροσερές και ευκολοφόρετες.

Ταιριάζουν με t-shirts, crop tops, πουκάμισα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς και φτιάχνουν μοναδικά σύνολα στο λεπτό. Μια τζιν φούστα (σε μπλε, λευκό ή μαύρο χρώμα) δεν επιτρέπεται να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου αφού είναι ένα item που δεν θα βαρεθείς ποτέ να φοράς. Στην παραλία, στη βόλτα, στο σχολείο ή σε μια έξοδο με φίλες, η #miniskirt σου θα δώσει για ακόμη μια φορά τη λύση.

Αν πάλι δεν είσαι φαν της πολύ κοντής φούστας, μπορείς πάντα να επενδύσεις σε midi ή maxi κομμάτια που είναι εξίσου hot φέτος. Μια μακριά φούστα με ένα μονόχρωμο τοπ δείχνει πάντα trendy και σου δίνει τη δυνατότητα να «παίξεις» με διάφορους συνδυασμούς.

Οι εκπτώσεις είναι κοντά γι' αυτό εμείς κάναμε ήδη μια μικρή έρευνα αγορές για εσένα. Βρήκαμε φούστες σε όλα τα χρώματα, σχέδια και μήκη για να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό σου γούστο και style. Με ένα κλικ στην παρακάτω gallery θα τις δεις όλες.

https://www.instagram.com/p/CM7YxClMsvT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @haileybieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved