Shopping Guide: 5+1 μονόχρωμα κορμάκια που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Θα τα φοράς κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα τα αγαπημένα σου ρούχα.

Τα κορμάκια (aka bodysuits<3) μπήκαν για τα καλά στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια. Τα αγαπάμε πολύ γιατί είναι ευκολοφόρετα, νεανικά και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Ιδανικά για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις αφού συνδυάζονται με σορτς, φούστες, τζιν και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Με λίγα λόγια είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει για κανένα λόγο από την ντουλάπα (και τη βαλίτσα των διακοπών) σου φέτος. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά στυλ οπότε σίγουρα θα βρεις κάτι που θα ταιριάζει στο δικό σου γούστο και σωματότυπο. Κορμάκια ζιβάγκο, με σκισίματα, διαφάνειες και πολλά άλλα έρχονται φέτος για να απογειώσουν τα looks μας και να μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Όπως γνωρίζεις, τα μονόχρωμα κομμάτια έχουν το πλεονέκτημα να ταιριάζουν με τα πάντα και ειδικά με τα denim ρούχα μας. Κάνε έξυπνες αγορές και φρόντισε να επενδύσεις σε basic αποχρώσεις (μαύρο, μπεζ, καφέ και λευκό) ώστε να φοράς τα κορμάκια σου ξανά και ξανά όλη τη σεζόν. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην δημιουργήσεις άθελά σου ένα υπερβολικά προκλητικό αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν όταν επιλέγεις κοντό σορτς να αποφεύγεις τα κορμάκια με πολύ βαθύ ντεκολτέ.

Δες επίσης: Πώς να του πεις ότι θες να χωρίσετε χωρίς να είναι τελείως awkward

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε για εσένα 7 υπέροχα κορμάκια που θα απογειώσουν φέτος όλα τα καλοκαιρινά σου looks.

Πηγή κεντρικής: @dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved