Shopping Guide: 5+1 μαύρα jeans που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Βρήκαμε τα πιο στυλάτα παντελόνια της αγοράς.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα τζιν παντελόνια θα έχουν πάντα μια θέση στην καρδιά αλλά και την γκαρνταρόμπα μας. Είναι αναμφίβολα το πιο διαχρονικό, cool και νεανικό κομμάτι που θα μπορούσαμε να φορέσουμε κυριολεκτικά από το πρωί έως το βράδυ.

Μπορεί τα κλασικά jeans να έχουν μπλε χρώμα ωστόσο τα τελευταία χρόνια ένα νέο trend έχει αγαπηθεί εξίσου το ίδιο. Ο λόγος για τα μαύρα τζιν παντελόνια που αποτελούν μία από τις ωραιότερες επιλογές για το σχολείο, τη βόλτα, το σινεμά ή μια βραδινή έξοδο (μετά την καραντίνα).

Βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι συνδυάζονται πανεύκολα με όλα τα t-shirts, τα πουκάμισα, τα φούτερ και φυσικά με τα crop tops σου. Επιπλέον μην ξεχνάς πως το μαύρο χρώμα κολακεύει και βοηθά να φαινόμαστε πιο αδύνατες. Ένα μαύρο skinny παντελόνι θα σου χαρίσει μια υπέροχη σιλουέτα και αν το φορέσεις σωστά μπορείς να φτιάξεις μοναδικά σύνολα που θα σε αναδείξουν βασίλισσα του street style.

Τα καλά νέα είναι πως τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους οπότε αξίζει να κάνεις μια βόλτα για να ανακαλύψεις, να δοκιμάσεις και αργότερα να αγοράσεις το παντελόνι των ονείρων σου. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα μαύρα τζιν παντελόνια που ξεχωρίσαμε για εσένα και σου προτείνουμε να φορέσεις.

Δες επίσης: Βρήκαμε τα 4 στυλ φορεμάτων που πρέπει να φορέσεις αυτή τη σεζόν

Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved