Shopping Guide: Τα ωραιότερα σουτιέν της αγοράς για να είσαι άνετη κάθε μέρα

Το πιο απαραίτητο item της καθημερινότητάς μας.

Η αλήθεια είναι πως όλα τα κορίτσια αγαπάμε το shopping. Θέλουμε να φοράμε ό,τι πιο trendy κυκλοφορεί γι' αυτό ξοδεύουμε διαρκώς το χαρτζιλίκι μας σε νέα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν συνεχώς και οι αγορές δεν σταματούν ποτέ.

Αυτό που δεν πρέπει ωστόσο να ξεχνάμε είναι να επενδύουμε σε κομμάτια που ειλικρινά χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας. Τα εσώρουχα είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εμφάνισής μας εντός και εκτός του σπιτιού. Προσφέρουν στήριξη, προστασία και απαλή αίσθηση που όλες έχουμε ανάγκη από το πρωί ως το βράδυ.

Τα σουτιέν και συγκεκριμένα τα bralettes είναι ό,τι πιο βολικό μπορείς να φορέσεις μέσα από τα ρούχα σου για να έχεις ελευθερία κινήσεων όλη την ημέρα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lyst, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για σουτιέν και bralettes αυξήθηκαν κατά 114% φέτος. Αυτό το νούμερο είναι αρκετά εντυπωσιακό συγκριτικά πάντα με τις προηγούμενες χρονιές.

Τα καλά νέα είναι πως τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους οπότε έχεις την ευκαιρία να ψωνίσεις και να δοκιμάσεις όλα τα items σου αρέσουν. Εμείς κάναμε ήδη μια μικρή έρευνα αγοράς για να σε βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα σουτιέν που ξεχωρίσαμε για εσένα και σου προτείνουμε να φορέσεις.

Δες επίσης: Shopping Guide: 10 μαύρα items που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

https://www.instagram.com/p/CM2bSAeB9WS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CNQP4c6pGM3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @tezenisofficial

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved