Shopping Guide: 7 ροζ items που θα φέρουν την άνοιξη στο ντύσιμό σου

Το πιο girly και αγαπημένο χρώμα της ντουλάπας μας.

Αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε ένα και μόνο χρώμα ως το πιο girly και αγαπημένο, αυτό θα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη το ροζ. Από μικρή κιόλας ηλικία συνηθίσαμε να το φοράμε και να το βλέπουμε παντού αφού αποτελεί τη no1 κοριτσίστικη απόχρωση.

Συνδυάζεται πανεύκολα με άλλα χρώματα όπως μαύρο, λευκό και γκρι για να συνθέσει μοναδικά looks που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ. Ένα ροζ t-shirt, ένα φούξια φόρεμα ή μια παστέλ ροζ φούστα πρέπει πάντα να βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα σου.

Μην ξεχνάς όμως τη δύναμη των αξεσουάρ και των υποδημάτων αφού ολοκληρώνουν το ντύσιμό μας με τον ωραιότερο τρόπο. Μιας και διανύουμε την ανοιξιάτικη σεζόν, είναι ευκαιρία να επενδύσεις σε αθλητικά παπούτσια που θα σε συντροφεύουν ακόμη και μετά την καραντίνα. Υπάρχει άραγε ωραιότερη επιλογή από ένα ζευγάρι ροζ sneakers; Όχι βέβαια!

Δεν είναι λίγες οι celebs (Kylie Jenner, Dua Lipa κ.ά) που αγαπούν το ροζ χρώμα και το εντάσσουν αρκετά συχνά στα outfits τους. Τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους οπότε έχεις κάθε λόγο να βγεις για shopping και να αγοράσεις τα ωραιότερα items της σεζόν.

Δες επίσης: Charli D'Amelio: 10 θεϊκά της looks για να γίνεις μία σταρ του TikTok

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα ροζ κομμάτια που ξεχωρίσαμε για εσένα και σου προτείνουμε να φορέσεις.

https://www.instagram.com/p/CLxJOzpHkqV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CM7YxClMsvT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @peytonjohnsonnn

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved