Shopping Guide: 7 φούστες σε παστέλ χρώμα για υπέροχες all day εμφανίσεις

Θα σου χαρίσουν μοναδικά girly σύνολα.

Οι φούστες είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα και girly κομμάτια της ντουλάπας μας. Όλες έχουμε αρκετά, διαφορετικά είδη όπως mini, maxi, τζιν και διάφορα άλλα. Μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ και να φτιάξουν υπέροχα, νεανικά σύνολα.

Άνετες, ευκολοφόρετες και πρακτικές, οι φούστες αποτελούν ιδανική επιλογή για τα ανοιξιάτικα looks μας. Σκέψου πόσο κομψή θα δείχνεις μόνο με μια μονόχρωμη φούστα και ένα απλό t-shirt. Είτε αγαπάς τις κοντές είτε τις λίγο πιο μακριές, τόλμησε να τις συνδυάσεις με δίπατα sneakers ή τα αθλητικά παπούτσια σου για athleisure εμφανίσεις γεμάτες στυλ.

Η περίοδος της άνοιξης είναι ταυτισμένη με τα έντονα, ζωηρά χρώματα. Οι παστέλ αποχρώσεις βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτιμήσεων των κοριτσιών τις τελευταίες σεζόν και όχι άδικα. Ανοιχτό ροζ, γαλάζιο, πράσινο και κίτρινο χρώμα έρχονται για να προσθέσουν θετικά vibes στην γκαρνταρόμπα αλλά και την καθημερινότητά σου. Φρόντισε λοιπόν να επενδύσεις άμεσα σε παστέλ φούστες που θα φοράς άφοβα και στις εξόδους σου μετά την καραντίνα.

Δες επίσης: Πολύ διαφορετική η Selena Gomez στη νέα της φωτογραφία

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα μερικές από τις ωραιότερες παστέλ φούστες της αγοράς.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved