Shopping Guide: 7 κολάν με σχέδια που θα απογειώσουν όλα τα looks σου

Αξίζει να τα δοκιμάσεις.

Από την αρχή της καραντίνας την περασμένη χρονιά, στρέψαμε όλες το ενδιαφέρον μας προς τα αθλητικά και casual ρούχα. Η παραμονή στο σπίτι και ο περιορισμός των μετακινήσεών μας, είχαν άμεσο αντίκτυπο στις καθημερινές ενδυματολογικές μας επιλογές.

Αυτό είναι απολύτως λογικό αφού η άνεση μπήκε σε πρώτη προτεραιότητα με αποτέλεσμα οι περισσότερες να επιλέγουμε φόρμες και κολάν για τις εξόδους μας. Σήμερα θα εστιάσουμε όμως στα κολάν (leggings), τα οποία βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτιμήσεων των κοριτσιών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αθλητικά, μονόχρωμα, δερμάτινα ή με εντυπωσιακά τυπώματα φοριούνται με χίλιους τρόπους για να χαρίσουν στυλ και cozy αίσθηση. Τις τελευταίες σεζόν διαπιστώνουμε πως ολοένα και περισσότερα από τα αγαπημένα μας brands λανσάρουν κολάν με διάφορα prints όπως leopard, καρό, floral και πολλά άλλα. Τα συγκεκριμένα μοτίβα είναι άκρως κομψά, girly και φοριούνται συνήθως με μονόχρωμες μπλούζες ή t-shirts. Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε για εσένα μια μικρή έρευνα αγοράς με στόχο να βρούμε τα πιο εντυπωσιακά printed κολάν της σεζόν.

Δες επίσης: Η Billie Eilish έκρυβε τα ξανθά μαλλιά της με περούκα εδώ και πολύ καιρό

https://www.instagram.com/p/CFp4z_zAO5g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/B-_ZyYonxWf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα κολάν που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις.

Πηγή κεντρικής: @dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved