Shopping Guide: Όλες οι σαλοπέτες που θα απογειώσουν το στυλ σου αυτή την άνοιξη

Βρήκαμε το must-have κομμάτι της σεζόν.

Πριν από λίγες ημέρες το ημερολόγιο γύρισε σελίδα και κάπως έτσι βρεθήκαμε κιόλας στον δεύτερο μήνα της φετινής άνοιξης. Το καλοκαιράκι πλησιάζει ολοένα και περισσότερο ενώ η θερμοκρασία ανεβαίνει καθημερινά. Με λίγα λόγια έχουμε ήδη αρχίσει να φοράμε τα πιο ελαφριά και αγαπημένα ρούχα μας στις απαραίτητες μετακινήσεις και βόλτες στην φύση.

Οι ολόσωμες φόρμες έχουν επιστρέψει δυναμικά τις τελευταίες σεζόν και αποτελούν πάντα μια υπέροχη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Συγκεκριμένα οι σαλοπέτες ή αλλιώς overalls είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο trendy κομμάτια αυτής της χρονιάς. Άνετες, νεανικές και cool μπορούν να φορεθούν με όλα τα t-shirts σου για να συνθέσουν μοναδικά looks.

Θα τις βρεις σε υπέροχα χρώματα, σχέδια και υφάνσεις για να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου γούστο και στυλ. Υφάνσεις όπως το κλασικό τζιν δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα όσα χρόνια κι αν περάσουν γι' αυτό επένδυσε σε μια denim σαλοπέτα που δεν θα χάσει την αξία της. Μπορεί για την ώρα τα εμπορικά καταστήματα να παραμένουν κλειστά, εσύ όμως έχεις πάντα τη δυνατότητα για online αγορές.

Δες επίσης: 20 φορές που η Bella Hadid τρέλανε τους followers της με το σώμα της (photos)

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις σαλοπέτες που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις.

Πηγή κεντρικής: @littlearrowfurnishment

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved