Shopping Guide: Οι ωραιότερες ζακέτες με φερμουάρ που θα φοράς όλη την άνοιξη

Φοριούνται άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κακά τα ψέματα, η νέα μας καθημερινότητα περιλαμβάνει πολλά άνετα ρούχα, oversized κομμάτια, αθλητικά σετ και παπούτσια. Η καραντίνα μας ανάγκασε να αφήσουμε στην άκρη το επίσημο, glam ντύσιμο και να στραφούμε προς το sportswear. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά αφού περνάμε πλέον τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας μέσα στο σπίτι.

Ο πρώτος μήνας της φετινής άνοιξης οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος του και εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να φοράμε πιο χρωματιστά και ελαφριά ρούχα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν χρειαζόμαστε κάποιο πανωφόρι. Ειδικά τις βραδινές ώρες η ψύχρα και το αεράκι είναι παραπάνω από αισθητά οπότε οφείλουμε να κρατηθούμε ζεστές και να αποφύγουμε τα κρυολογήματα.

Οι αθλητικές ζακέτες με φερμουάρ (zip hoodies) είναι αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή για αυτή την περίοδο αφού όλες θέλουμε κάτι άνετο, ελαφρύ και προστατευτικό ενάντια στο κρύο. Διατίθενται σε άπειρα χρώματα, σχέδια και εντυπωσιακά prints που όλες θέλουμε να φορέσουμε. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια βόλτα στα αγαπημένα σου ηλεκτρονικά καταστήματα ώστε να βρεις τη ζακέτα που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου γούστο και στυλ. Εμείς κάναμε ήδη μια έρευνα για να σε απαλλάξουμε από τον κόπο της αναζήτησης.

Δες επίσης: Kylie Jenner: Μόλις απέδειξε πως η κόρη της είναι ίδια η μαμά της(photo)

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα τις ωραιότερες ζακέτες της σεζόν.

Πηγή κεντρικής: @adidaswomen

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved