Shopping Guide: Βρήκαμε τα πιο στυλάτα κορμάκια για υπέροχες all day εμφανίσεις

Θα τα φοράς πάντα και παντού.

Είναι γεγονός πως όλα τα κορίτσια αγαπάμε πολύ τη μόδα και το shopping. Κάθε σεζόν περιμένουμε με αγωνία να δούμε τις μεγάλες τάσεις ώστε να επενδύσουμε αργότερα σε αυτές και να ντυθούμε όσο πιο στυλάτα γίνεται. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες έχουμε ήδη πολλά, αγαπημένα κομμάτια στη ντουλάπα μας όμως τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα ξεχωριστό item το οποίο κάνει θραύση κάθε άνοιξη.

Σε περίπτωση που δεν πάει κάπου το μυαλό σου, μιλάμε φυσικά για τα bodysuits (aka κορμάκια). Άνετα, super chic και ευκολοφόρετα, μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου όπως κολάν, φόρμες, φούστες και jeans. Το μόνο σίγουρο είναι πως με το κατάλληλο κορμάκι θα συνθέσεις μοναδικά all day outfits που θα φοράς ξανά και ξανά.

Βασικό πλεονέκτημά τους είναι πως δείχνουν υπέροχα όλες τις ώρες και σε διαφορετικές περιστάσεις. Αυτή τη σεζόν τα μονόχρωμα κορμάκια, με έντονα χρώματα και εντυπωσιακά prints αποτελούν τάση και θα τα βλέπεις παντού. Όσο ακόμη τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν κλειστά, εσύ μπορείς να κάνεις online τις αγορές σου και να τις έχεις άμεσα στην πόρτα σου. Εμείς κάναμε ήδη μια μικρή έρευνα αγοράς για να γλιτώσεις χρόνο και κόπο.

https://www.instagram.com/p/CGXWrnBM5cB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες επίσης: Shopping Guide: 7 παπούτσια που θέλουμε να φορέσουμε αυτόν τον Μάρτιο

https://www.instagram.com/p/CMQy80TAeXO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα κορμάκια που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις.

Πηγή κεντρικής: @kendalljenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved