Shopping guide: 10 κρέμες χεριών που χρειάζεσαι τώρα περισσότερο από ποτέ

Τα χέρια σου έχουν μεγάλη ανάγκη από φροντίδα!

Μπορεί εμείς τα κορίτσια να αναζητάμε τις πιο ενυδατικές και μυρωδάτες κρέμες σώματος, να «λουζόμαστε» με αυτές μετά από το μπάνιο μας για να μοσχοβολάμε ολόκληρες, όμως… ξεχνάμε σχεδόν πάντα να φροντίσουμε ένα άλλο σημείο του σώματός μας. Εννοούμε, βέβαια, τα χέρια μας.

Μήπως κι εσύ έχεις αμελήσει τελευταία τη φροντίδα των χεριών σου; Γι’ αυτό, μάλλον, τα βλέπεις να έχουν ξεραθεί, να είναι άγρια ή και να σε τραβούν μερικές φορές. Αυτά τα σημάδια είναι που κάνουν τα χέρια σου να «φωνάζουν» βοήθεια.

Θα μας πεις… Μα γιατί συμβαίνει αυτό; Κατ’ αρχάς, αυτή η κατάσταση οφείλεται στον κρύο καιρό. Όσο ακόμη κάνει ψύχρα, τα χέρια σου αφυδατώνονται με αποτέλεσμα να χρειάζονται διαρκή και επαναλαμβανόμενη ενυδάτωση. Αν προσθέσεις μέσα στις καιρικές συνθήκες και τη χρήση του αντισηπτικού που κάνουμε καθημερινά για την προστασία από τον Covid-19, καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη ανάγκη έχεις μια κρέμα χεριών.

Βλέπεις, το αντισηπτικό περιέχει αρκετό αλκοόλ, το οποίο ναι μεν απολυμαίνει τα χέρια μας από τα μικρόβια, τα ξεραίνει όμως σε χρόνο dt. Κι εκεί ακριβώς έρχεται η κρέμα χεριών που… σώζει την επιδερμίδα σε αυτό το σημείο. Αν, λοιπόν, ως τώρα είχες ξεχάσει τη φροντίδα των χεριών σου, μην ανησυχείς. Εμείς είμαστε εδώ! Κάναμε την έρευνα αγοράς μας και βρήκαμε τις δέκα πιο αποτελεσματικές, μυρωδάτες και οικονομικές κρέμες χεριών. Ανακάλυψέ τις στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: Shopping Guide: 10 μολύβια φρυδιών που πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved