Shopping Guide: 10 μαύρα items που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Βρήκαμε τα ρούχα που θα φοράς πάντα και παντού.

Το μαύρο είναι ένα από τα πιο διαχρονικά αγαπημένα χρώματα όλων των κοριτσιών. Δεν λείπει από καμία ντουλάπα αφού μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε για να είμαστε κομψές και περιποιημένες. Κακά τα ψέματα, ένα total black σύνολο δείχνει πάντοτε classy όσο απλό και αν είναι.

Αρχικά υπάρχουν 5 κομμάτια-κλειδί που δεν νοείται να μην υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου. Ποια είναι αυτά; Σου έχουμε την απάντηση.

1) μαύρο jeans

2) μαύρο κολάν

3) μαύρο mini φόρεμα

4) μαύρο t-shirt

5) μαύρη φούστα

Τα παραπάνω αποτελούν τα basics κάθε κοπέλας που φροντίζει για το στυλ και την εικόνα της. Είναι ιδιαίτερα οικονομικά και μπορείς να τα βρεις σε όλα τα καταστήματα ρούχων. Όσο ακόμη τα μαγαζιά παραμένουν κλειστά, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις online τα ψώνια σου και να τα έχεις άμεσα στην πόρτα σου. Υπάρχουν όμως μερικά ακόμη κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις αυτή την Άνοιξη για να φτιάξεις μοντέρνα, νεανικά σύνολα που θα σε αναδείξουν βασίλισσα του street style.

Δες επίσης: Η Demy φόρεσε έναν printed μίνι φόρεμα όπως καμία άλλη

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα μαύρα items που ξεχωρίσαμε για εσένα και σου προτείνουμε να αγοράσεις για υπέροχες all day εμφανίσεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @kendalljenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved