Shopping Guide: Τα πιο stylish μαύρα sneakers της φετινής Άνοιξης

Τα ωραιότερα ζευγάρια της αγοράς.

Τα παπούτσια είναι μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μας αφού ολοκληρώνουν κάθε μας εμφάνιση. Όσο ακόμη βρισκόμαστε σε καραντίνα, επιλέγουμε κυρίως flats για να έχουμε απόλυτη άνεση κατά την διάρκεια της βόλτας μας. Ο περίπατος έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας εν μέσω lockdown οπότε έχουμε ανάγκη από υποδήματα που θα μας χαρίζουν στυλ και ευχέρεια κινήσεων.

Τα sneakers αποτελούν αγαπημένη επιλογή των κοριτσιών σε ολόκληρο τον κόσμο και έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες σεζόν. Μοντέρνα, νεανικά και super cool, μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ και να απογειώσουν κάθε σου ντύσιμο.

Όπως γνωρίζεις καλά κι εσύ, τα μονόχρωμα παπούτσια δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα με το μαύρο να παραμένει η πιο safe και κλασική επιλογή. Ένα ζευγάρι μαύρα sneakers ταιριάζει κυριολεκτικά με όλα σου τα ρούχα όπως τζιν παντελόνια, φούστες, φορέματα και ό,τι άλλο σου αρέσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μετανιώσεις ποτέ αυτή την αγορά ενώ θα τα φοράς σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Εμείς κάναμε ήδη μια μικρή έρευνα αγοράς για να σε γλιτώσουμε από τον κόπο της αναζήτησης.

Δες επίσης: Tom Holland: Ξέρεις ποια ηθοποιός ήταν το πρώτο του crush;

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα τα ωραιότερα μαύρα sneakers ώστε να επιλέξεις αυτό που θα γίνει δικό σου.

Πηγή κεντρικής: @shapeandsizes_ng

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved