Shopping Guide: Όλα τα mini φορέματα της νέας σεζόν είναι εδώ

Βρήκαμε τα mini dresses που πρέπει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου.

Είναι γεγονός πως όλα τα κορίτσια λατρεύουμε τα φορέματα και θέλουμε να έχουμε όσο πιο πολλά γίνεται στην ντουλάπα μας. Θηλυκά, άνετα και ευκολοφόρετα αποτελούν την καλύτερη λύση για όλες τις ώρες και περιστάσεις. Μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να σου χαρίσουν υπέροχα και στυλάτα outfits.

Όσο πλησιάζουμε προς την Άνοιξη, αρχίζουμε να αναζητάμε όλα τα mini dresses που θα μας συντροφεύσουν τη νέα σεζόν και θα φέρουν αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα μας. Φορέματα σε ζωηρά και έντονα χρώματα, χαρούμενα σχέδια και prints που όλες θέλουμε να φορέσουμε. Φλοράλ, καρό και πουά είναι μερικά από τα μοτίβα στα οποία αξίζει να επενδύσεις. Επίσης τα πλεκτά φορέματα είναι πολύ στη μόδα φέτος και αποτελούν φοβερή all day επιλογή ντυσίματος. Ένα ακόμη πλεονέκτημά τους είναι πως ταιριάζουν με όλα τα παπούτσια σου όπως μποτάκια, μπότες, sneakers και ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς.

Δυστυχώς τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν κλειστά ωστόσο εμείς δεν πτοούμαστε καθόλου. Τα αγαπημένα μας brands έχουν ήδη προσθέσει όλες τις νέες παραλαβές στις ιστοσελίδες τους κι έτσι εμείς μπορούμε να αγοράσουμε τα πιο στυλάτα φορέματα με ένα μόνο κλικ.

Δες επίσης: Selena Gomez: Δημοσίευσε τις πιο sexy photos της & αποκάλυψε τι φορά στο σπίτι

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τα ωραιότερα φορέματα της σεζόν στα οποία αξίζει να επενδύσεις.

https://www.instagram.com/p/CFQipPzs1OA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CGp1OQaFoE0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved