Shopping Guide: Τα πιο ζεστά και stylish μπουφάν για τις κρύες ημέρες της σεζόν

Θα σε προστατεύσουν από το κρύο και θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου.

Τι κι αν βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την Άνοιξη, ο καιρός φρόντισε με το παραπάνω για να δούμε άσπρη μέρα ακόμη και όσες μένουμε εντός Αττικής. Μην ξεχνάς ότι η χειμερινή σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη, οπότε εξακολουθούμε να φοράμε τα αγαπημένα μας φούτερ, ζιβάγκο, πουλόβερ και ό,τι πιο ζεστό διαθέτουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες απαιτούν χοντρά ρούχα και φυσικά ένα σωστό μπουφάν. Μπορεί να θέλουμε να παραμείνουμε ζεστές ωστόσο έχουμε ανάγκη από ένα πανωφόρι που θα ολοκληρώνει κομψά τα looks μας και θα προσθέτει στυλ. Ευτυχώς η μόδα δεν σταματά να εξελίσσεται ποτέ οπότε έχουμε τη δυνατότα να επιλέξουμε ανάμεσα σε πολλά εντυπωσιακά items με ζωηρά χρώματα, σχέδια και prints.

Τα puffer jackets παραμένουν και φέτος από τις αγαπημένες επιλογές των κοριτσιών σε όλο τον κόσμο. Την ίδια ώρα αρκετές celebs όπως η Gigi Hadid και η Hailey Baldwin επενδύουν σε πιο αθλητικά μπουφάν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις. Εσύ οφείλεις να διαλέξεις τι θα αγοράσεις σύμφωνα πάντα με το προσωπικό σου γούστο και στυλ. Τα εμπορικά καταστήματα όπως γνωρίζεις είναι κλειστά λόγω covid ωστόσο μπορείς πάντα να ψωνίσεις online με ένα κλικ στις ιστοσελίδες των μεγάλων brands.

Δες επίσης: Ariana Grande: Έκανε την πιο γλυκιά αφιέρωση στον αρραβωνιαστικό της

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα μπουφάν που εμείς διαλέξαμε για εσένα και σου προτείνουμε να φορέσεις.

https://www.instagram.com/p/CI4se77szWx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CHWZDwnlKle/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @doses_of_style

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved