Shopping Guide: Λευκές φόρμες και φούτερ για να είσαι στυλάτη εντός και εκτός σπιτιού

Ετοιμάσου για υπέροχα total white looks.

Κακά τα ψέματα, οι φόρμες εδώ και σχεδόν ένα χρόνο έχουν γίνει η no1 επιλογή μας για ντύσιμο εντός και εκτός του σπιτιού. Η καραντίνα δεν μας επιτρέπει πολλές μετακινήσεις ούτε κοινωνικές συναναστροφές οπότε για την ώρα αφήνουμε τα glam ρούχα στην άκρη και φοράμε ό,τι πιο απλό υπάρχει.

Άνετα ρούχα, cozy φούτερ και παντελόνια φόρμας αποτελούν το νέο street style εν μέσω lockdown. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε άνεση στην καθημερινότητά μας ωστόσο δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσουμε εντελώς το στυλ μας. Το λευκό είναι ένα από τα πιο hot χρώματα αυτής της σεζόν και πλέον φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι.

Ταιριάζει εξίσου καλά σε ξανθιές και μελαχρινές οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αποφύγεις. Ωστόσο αν είσαι λίγο απρόσεκτη πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Σε περίπτωση που λερωθείς πρέπει να ξέρεις πως στο λευκό χρώμα οι λεκέδες φαίνονται έντονα. Μην πτοείσαι όμως γιατί το total white look είναι ό,τι πιο cool μπορείς να φορέσεις και το 2021.

Δες επίσης: Έφυγε από τη ζωή η star του Tik- Tok Dazhariaa Quint Noyes

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα λευκά items που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις για υπέροχες all day εμφανίσεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @by.iris.sophia

https://www.instagram.com/p/CFc-Yq4FVT3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CJekA2GnJyr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved