Shopping Guide: Τα ωραιότερα cozy πουλόβερ για τις ημέρες της τηλεκπαίδευσης

Για να είσαι πάντα στυλάτη την ώρα του μαθήματος.

Τα σχολεία έκλεισαν για ακόμη μια φορά λόγω της πανδημίας και εμείς μπαίνουμε ξανά σε Webex mood. Η τηλεκπαίδευση είναι γεγονός οπότε το επόμενο διάστημα θα μας βρει με μια κούπα τσάι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή. Η αλήθεια είναι πως το μάθημα από το σπίτι δεν είναι και η πιο ευχάριστη υπόθεση, οφείλουμε όμως να προσαρμοστούμε στα δεδομένα της εποχής για να προστατέψουμε την υγεία μας.

Η νέα μέθοδος εκπαίδευσης πρέπει να μας βρει πανέτοιμες και φυσικά στυλάτες. Επειδή βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να φοράς μόνο πιτζάμες και φόρμες κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Τι πρέπει άραγε να φορέσεις; Κάπου εδώ έρχονται τα αγαπημένα μας πλεκτά για να δώσουν τη λύση σε αυτό το ενδυματολογικό πρόβλημα.

Τα πουλόβερ είναι ό,τι πιο κομψό, ζεστό και άνετο μπορείς να επιλέξεις αυτή την περίοδο. Αρχικά ταιριάζουν με τα τζιν, τα κολάν και όλα τα παντελόνια φόρμας σου. Υπάρχουν στην αγορά σε πολλά εντυπωσιακά χρώματα, σχέδια και prints που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε. Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις, είναι να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σωματότυπο και το στυλ σου.

Δες επίσης: Vanessa Hudgens: Ποζάρει στα χιόνια με… μαγιό και είναι πιο sexy από ποτέ

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα πουλόβερ της αγοράς που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved