Shopping time! Οι ωραιότερες μάσκες προστασίας που θα φοράς και μετά τη Valentine's Day

Ο ωραιότερος τρόπος για να προστατευτείς με στυλ.

Εδώ και σχεδόν 2 χρόνια η ζωή μας έχει αλλάξει ριζικά λόγω της ξαφνικής πανδημίας του Κορονοϊού. Οι μάσκες προστασίας αποτελούν αναπόσπαστο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας αφού η χρήση τους είναι απαραίτητη μέχρι και σήμερα τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους. Όλα δείχνουν ότι θα τις έχουμε στην ζωή μας για αρκετό καιρό ακόμη οπότε επένδυσε σε stylish μάσκες που θα αναβαθμίζουν κάθε σου εμφάνιση.

Η ημέρα των ερωτευμένων είναι εδώ

Ο δεύτερος μήνας του έτους στον οποίο βρισκόμαστε είναι πάντα ιδιαίτερος αφού στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε την Ημέρα των Ερωτευμένων (γνωστή και ως Valentine's Day). Από τις πρώτες κιόλας ημέρες αρχίζουμε σιγά-σιγά να μπαίνουμε στο ανάλογο love mood αφού τα περισσότερα μαγαζιά έχουν στολίσει τις βιτρίνες τους με μεγάλες κόκκινες καρδιές.

https://www.instagram.com/p/CYPleKdP26A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε από την περίσταση γι' αυτό αποφασίσαμε να βρούμε τις ωραιότερες μάσκες προστασίας με καρδιές, εντυπωσιακά σχέδια και prints που σίγουρα θα ήθελες να φορέσεις. Θα τις βρεις σε πολύ προσιτές τιμές οπότε αξίζει να αγοράσεις περισσότερες από μία.

Πώς να πλύνεις την υφασμάτινη μάσκα σου

Το πλύσιμο της υφασμάτινης μάσκας θέλει προσοχή, προκειμένου να απομακρύνουμε τυχόν μικρόβια και να την απολυμάνουμε αποτελεσματικά. Πρέπει να πλένεις την υφασμάτινη μάσκα σου κάθε φορά που τη φοράς. Μόλις επιστρέψεις στο σπίτι, βάλε κατευθείαν τη μάσκα στον νεροχύτη ή στο πλυντήριο. Αν δεν μπορείς να την πλύνεις εκείνη τη στιγμή, κλείσε την καλά σε μια πλαστική σακούλα. Προτίμησε το πλυντήριο αλλιώς πλύνε τη πολύ καλά στο χέρι με απορρυπαντικό και ύστερα αφήσέ τη σε νερό που βράζει για πέντε λεπτά.

Κάνε τώρα scroll για να δεις όλες τις μάσκες που ξεχωρίσαμε για εσένα.

maska1

ASOS

maska2

ETSY

maska4

SKROUTZ

maska3

ETSY

maska6

RABBIT TOYS

maska7

REGALIS

maska8

MY FACE MASK

maska9

PLAYCENTER

MASKA10

KOUPA KOUPA

maska12

STUDIO ACCESSORI

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @mask2020away

matching sweatsuit

Τα matching sweatsuits θα είναι τάση και το 2022 - 10 για να διαλέξεις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Shopping time! Τι πρέπει να έχει η γκαρνταρόμπα σου το 2022 για να είσαι in fashion

Θα βάλω πρόγραμμα το 2022 #not - 6 super wow ατζέντες για σένα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved