Shopping Guide: 9 κόκκινα items που θα φοράς και μετά την Valentines Day

Θα δώσουν χρώμα και στυλ στις εμφανίσεις σου.

Μπορεί η ζωή μας να βρίσκεται σε pause λόγω καραντίνας ωστόσο εμείς δεν παύουμε να χάνουμε την θετική μας ενέργεια και φυσικά το στυλ μας. Τα καλά νέα είναι πως μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου όλα τα αγαπημένα μας brands έχουν εκπτώσεις και προσφορές τις οποίες αξίζει να εκμεταλλευτούμε για να εμπλουτίσουμε την ντουλάπα μας.

Μην ξεχνάς πως σε λίγες μέρες είναι η περίφημη Valentines Day (Ημέρα των ερωτευμένων) και όπως καταλαβαίνεις το κόκκινο χρώμα έχει αυτό τον μήνα την τιμητική του. Γνωστό ως το χρώμα της φωτιάς και της αγάπης, ταιριάζει εξίσου σε όλες ενώ παράλληλα τονίζει την θηλυκότητα κάθε κοπέλας που το επιλέγει.

Τα καλά νέα είναι πως στην αγορά θα βρεις κυριολεκτικά άπειρα υπέροχα items κόκκινου χρώματος ώστε να επενδύσεις σε αυτά που σου αρέσουν και ταιριάζουν με τα ρούχα σου. Φορέματα σε έντονο χρώμα, t-shirts με πρωτότυπα σχέδια και αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν κάθε look είναι εδώ και σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις.

Για την ώρα τα εμπορικά καταστήματα λειτουργούν αποκλειστικά με την μέθοδο του click away ωστόσο μπορείς πάντα να βρεις τα πιο stylish κομμάτια στις ιστοσελίδες των αγαπημένων σου brands και να τα παραλάβεις στο χώρο σου. Εμείς θέλοντας να σε απαλλάξουμε από τον κόπο της αναζήτησης, κάναμε μια σύντομη έρευνα. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα κόκκινα items που ξεχωρίσαμε για εσένα και σου προτείνουμε να φορέσεις.

Δες επίσης: 6 fashion trends των 80's που είναι φέτος πιο επίκαιρα από ποτέ

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @lilycollins

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved