Shopping Guide: Τα ωραιότερα σακάκια για all day εμφανίσεις που ξεχειλίζουν στυλ

Βρήκαμε τα blazer που θα πάρεις τώρα και θα φοράς για πάντα.

Είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι, τα ρούχα, τα παπούτσια και φυσικά τα κομψά αξεσουάρ είναι η αδυναμία μας. Καμία κοπέλα δεν μπορεί να αντισταθεί στο shopping αφού όλες θέλουμε να ντυθούμε σύμφωνα με όσα προστάζει η μόδα και τα τελευταία trends. Οι αγαπημένες μας τραγουδίστριες και αρκετές celebrities αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης σε θέματα στυλ αφού φροντίζουν να βάλουν πρώτες όλες τις hot τάσεις.

Πριν λίγες ημέρες η Dua Lipa πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, παραδίδοντας μαθήματα street style εμφανίσεων εν μέσω καραντίνας. Το teen idol της μουσικής βιομηχανίας έδειχνε πιο chic από ποτέ με το τζιν παντελόνι, το crop top και το μαύρο σακάκι της. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε ένα κόκκινο, μάλλινο κασκόλ γύρω από τον λαιμό. Τα σακάκια είναι αναμφίβολα η ωραιότερη επιλογή που μπορείς να κάνεις όταν θες ένα ανάλαφρο και μοντέρνο πανωφόρι.

Δες επίσης: 2 DIY τρόποι για να απογειώσεις ακόμη και το πιο αδιάφορο t-shirt σου

Πλέον δεν φοριούνται μόνο σε επίσημες περιστάσεις αφού δεν είναι λίγες εκείνες που τολμούν και παντρεύουν το blazer με πιο αθλητικά ρούχα, δημιουργώντας υπέροχα athleisure σύνολα. Ο Φεβρουάριος είναι μήνας εκπτώσεων οπότε σκεφτήκαμε να κάνουμε μια έρευνα αγοράς με σκοπό να βρούμε τα πιο στυλάτα σακάκια. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα blazers της αγοράς που ξεχωρίσαμε για εσένα και σου προτείνουμε να αγοράσεις.

https://www.instagram.com/p/B9ogBP2o_MZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CKzTy15M7RT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved