Shopping Guide: Τα καλσόν που θα κάνουν κάθε σου ντύσιμο ακόμη πιο cool

Θα προσθέσουν στυλ και ζεστασιά σε όλα τα looks σου.

Τα καλσόν είναι ένα από τα πιο απαραίτητα items της ντουλάπας μας κυρίως την χειμερινή περίοδο. Φοριούνται με όλες τις φούστες, τα φορέματα και τα σορτς μας για να χαρίσουν στυλ και να μας προστατέψουν από το κρύο. Τα τελευταία χρόνια έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ και δεν είναι λίγες οι φορές που απλά τα επιλέγουμε για να απογειώσουμε το ντύσιμό μας και όχι επειδή κρυώνουμε.

Τις τελευταίες σεζόν παρατηρούμε πως τα logo tights, δηλαδή τα καλσόν με το σήμα επώνυμων οίκων είναι πολύ στη μόδα με ολοένα και περισσότερες να τα φορούν. Με μια ματιά στον κόσμο του Instagram θα δεις πως όλα τα it girls φροντίζουν να έχουν μερικά ιδιαίτερα καλσόν με τα οποία κάνουν υπέροχους συνδυασμούς. Στα καταστήματα θα βρεις καλσόν με prints, διαφάνεια, δαντέλα και πολλές ακόμη υφάνσεις που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσεις. Μην ξεχνάς πως βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων οπότε μια βόλτα στα μαγαζιά αρκεί για να βρεις υπέροχα κομμάτια σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

Δες επίσης: Bridgerton: Οι φανς παρατήρησαν ένα απίστευτο λάθος στα γυρίσματα

https://www.instagram.com/p/CKL9aZIAMqu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CKLtCvRMzMq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα καλσόν που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να προσθέσεις στην ντουλάπα σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved