Shopping guide: 9 κρέμες σώματος για να ενυδατώνεσαι και να μυρίζεις υπέροχα

Για να μην ξεχνάς την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου ούτε τον χειμώνα!

Πολλά κορίτσια πιστεύουν ότι η μόνη εποχή του χρόνου που το δέρμα έχει ανάγκη από ενυδάτωση είναι το καλοκαίρι. Βλέπεις, σκέφτονται πως μόνο ο καυτός ήλιος, το αλάτι της θάλασσας ή το χλώριο της πισίνας είναι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την επιδερμίδα και να την αφυδατώσουν. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι!

Το δέρμα μας έχει ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση όλο τον χρόνο. Κάθε ημέρα και κυριολεκτικά κάθε εποχή. Ναι, και τον χειμώνα. Κι αυτό, γιατί τόσο ο κρύος αέρας της ατμόσφαιρας, ο ζεστός αέρας των κλιματιστικών και η εναλλαγή από το κρύο στο ζεστό και από τους εξωτερικούς στους εσωτερικούς χώρους μπορεί να ταλαιπωρήσουν αρκετά το δέρμα μας.

Είναι, λοιπόν, απαραίτητο να χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση μια ενυδατική κρέμα σώματος, που θα περιποιείται την επιδερμίδα και θα τη βοηθά να «κλειδώσει» την υγρασία, ώστε να μην είναι ξηρή και άγρια. Εσύ ακόμα να βρεις την ενυδατική κρέμα που θα φροντίσει το δικό σου δέρμα;

Μην ανησυχείς! Είμαστε εμείς εδώ για εσένα… Σου βρήκαμε, λοιπόν, στην παρακάτω gallery εννέα φανταστικές ενυδατικές κρέμες, που όχι μόνο θα χαρίσουν στο δέρμα σου την υγρασία που χρειάζεται, αλλά που θα σε κάνουν να μοσχοβολάς ολόκληρη. Ναι, ναι! Στον οδηγό αγοράς που φτιάξαμε θα βρεις κρέμες για κάθε γούστο. Κρέμες με άνθη ροδιάς και με χαλαρωτική βανίλια, με ροδάκινο, γιασεμί, τριαντάφυλλο, με μήλο, αλλά και με lime για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει! Ανακάλυψέ τις, λοιπόν!

Διάβασε ακόμα: Shopping guide: 10 λάδια μαλλιών που θα σου φανούν χρήσιμα όλο τον χειμώνα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved