Shopping guide: Βρήκαμε τα πιο ωραία hair accessories του φετινού χειμώνα

Για να έχουν περισσότερο ενδιαφέρον τα χτενίσματά σου!

Είμαστε σίγουρες πως η παραμονή στο σπίτι και η τηλεκπαίδευση δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία της ζωής σου. Δεν είναι το ίδιο, άλλωστε, να ξυπνάς το πρωί, να ντύνεσαι όμορφα, να χτενίζεις τα μαλλιά σου και να ξέρεις πως θα συναναστραφείς με τους φίλους και τους καθηγητές σου, με το να κάθεσαι σπίτι με πιτζάμες και απλούς κότσους.

Τώρα, λοιπόν, που κοντοζυγώνει η επάνοδός σου στο σχολείο (ναι, το πιστεύουμε ότι θα επιστρέψεις στα θρανία), αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε να ανανεώσεις κάπως την εμφάνισή σου. Για την ακρίβεια θα δώσεις ένα boost στα χτενίσματά σου με μικρά αξεσουάρ μαλλιών. Όχι, μην αγχώνεσαι! Δεν θα ξοδέψεις μια περιουσία.

Τα αξεσουάρ μαλλιών που βρήκαμε για εσένα και συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery είναι πολύ οικονομικά και πάρα πολύ όμορφα. Για σκέψου… Δεν είναι πιο stylish να κάνεις μια αλογοουρά και να την πιάσεις με ένα oversized πολύχρωμο scrunchie; Και βέβαια είναι.

Όπως επίσης είναι πολύ πιο εντυπωσιακό να βάλεις μια λεοπάρ στέκα ή τσιμπιδάκια με πέρλες στα μαλλιά σου, αντί να τα έχεις απλά αφημένα κάτω. Δες, λοιπόν, τον οδηγό αγοράς με hair accessories που φτιάξαμε για εσένα και κάνε την ηλεκτρονική παραγγελία σου τώρα. Μην ξεχνάς πως οι εκπτώσεις έχουν ήδη αρχίσει. Σε συμφέρει πολύ!

Cover photo: @anisasojka

Διάβασε ακόμα: Είσαι έτοιμη να δεις την Dua Lipa με κοντό, αγορίστικο μαλλί;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved