Shopping Guide: Τα ωραιότερα χρωματιστά ζιβάγκο της χρονιάς

Για να υποδεχθείς το 2021 με χρώμα και στυλ.

Μπορεί να αλλάξαμε χρονιά όμως βρισκόμαστε ακόμη εν μέσω της χειμερινής περιόδου. Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθούμε να φοράμε ζεστά ρούχα, κομψά παλτό και μπουφάν που θα χαρίσουν στυλ προστατεύοντάς μας παράλληλα από το τσουχτερό κρύο. Κάπου εδώ έρχονται τα αγαπημένα μας ζιβάγκο ή αλλιώς turtleneck tops. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να συνθέσουν μοντέρνα looks. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα ζιβάγκο με μαλακή ύφανση και εντυπωσιακό χρώμα που θα κάνει τη διαφορά.

Συνδύασέ το με τζιν παντελόνια, κολάν ακόμη και τις φόρμες σου. Μπορεί τα καταστήματα να είναι ακόμη κλειστά όμως τα e-shops έχουν ήδη αρχίσει να βάζουν προσφορές που αξίζει να εκμεταλλευτείς. Γι' αυτό λοιπόν μη χάνεις χρόνο, άνοιξε το κινητό ή το laptop σου και ξεκίνα το online shopping. Εμείς για να σε γλιτώσουμε από τον κόπο της αναζήτησης, κάναμε μια μικρή έρευνα και εντοπίσαμε τα πιο cool ζιβάγκο της αγοράς.

Δες επίσης: Shopping Guide: Τα αδιάβροχα που θα σε σώσουν από το νερό χαρίζοντας στυλ

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ζιβάγκο που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις για στυλάτες εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CJedkwlDjJE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved