Shopping Guide: Βρήκαμε τα ωραιότερα τσαντάκια για τη νέα χρονιά

Θα απογειώσουν κάθε ντύσιμό σου.

Αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε ένα και μόνο item ως το πιο χρήσιμο τότε αυτό θα ήταν με σιγουριά η γυναικεία τσάντα. Το υπέροχο αυτό αξεσουάρ αποθηκεύει όλα τα αγαπημένα μας αντικείμενα όπως κινητό, πορτοφόλι, κλειδιά ακόμη και ολόκληρη αλλαξιά με ρούχα. Εμείς οι κοπέλες θέλουμε πάντα να δείχνουμε όμορφες και περιποιημένες γι' αυτό το νεσεσέρ έχει πάντα μία θέση μέσα στην τσάντα μας.

Δες επίσης: 10 «yummy» γλυκά που πρέπει να ετοιμάσεις πριν έρθουν τα Χριστούγεννα

Κομψά σακίδια, τσάντες ταχυδρόμου ή μοντέρνα clutch μπορούν να απογειώσουν ακόμη και το πιο απλό, βαρετό μας ντύσιμο. Όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου και στυλ οπότε εσύ και μόνο γνωρίζεις ποιό είδος τσάντας σε βολεύει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Για τις πρωινές σου εξόδους μια μεγάλη τσάντα είναι πάντα προτιμότερη αφού διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα. Αντίθετα για τα βραδινά σου looks ένα belt bag ή ένα clutch θα ολοκληρώσουν το look με τον ωραιότερο τρόπο.

Όσο ακόμη τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν κλειστά, μπορείς να κάνεις online τις αγορές σου και να τις λάβεις σύντομα στην πόρτα σου. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις τσάντες που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις τη νέα χρονιά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved