Shopping Guide: Τα αδιάβροχα που θα σε σώσουν από το νερό χαρίζοντας στυλ

Βρήκαμε τα ωραιότερα raincoats.

Κάποιοι νιώθουν τη βροχή και άλλοι απλά βρέχονται, αναφέρει το περίφημο ρητό κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα. Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες της χρονιάς και το κρύο είναι πλέον αισθητό. Δεν λείπουν όμως και οι βροχές γι' αυτό εμείς οφείλουμε να προετοιμαστούμε καταλλήλως για τον χειμερινό καιρό.

Κάπου εδώ έρχεται το αδιάβροχη ή αλλιώς raincoat. Είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίπτωση και από το πρωί ως το βράδυ. Σε προστατεύει άμεσα από τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα ενώ χαρίζει παράλληλα στυλ στο ντύσιμό σου. Πλέον σχεδόν όλα τα αγαπημένα μας brands διαθέτουν αδιάβροχα σε εντυπωσιακά χρώματα, σχέδια και prints τα οποία όλες θα θέλαμε να φορέσουμε.

Αυτή την περίοδο πραγματοποιούμε τις εορταστικές μας αγορές οπότε αξίζει να προσθέσεις ένα raincoat στη γκαρνταρόμπα σου. Ζήτησέ το ως δώρο ή αγόρασέ το εσύ για τον εαυτό σου και ετοιμάσου να κάνεις βόλτες στη βροχή με ακαταμάχητο στυλ. Εμείς για να σε βγάλουμε από τον κόπο της αναζήτησης, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα αδιάβροχα. Θα τα βρεις όλα στη gallery που ακολουθεί.

Δες επίσης: Αυτό είναι το πιο εύκολο και μυρωδάτο DIY scrub χειλιών

Με ένα κλικ παρακάτω θα βρεις όλα τα raincoats που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε asap να δοκιμάσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved