Shopping Guide: Τα items που θα φορέσεις στο σπίτι για να υποδεχθείς το 2021

Για να είσαι όμορφη και υπέρλαμπρη στο φετινό ρεβεγιόν.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι τη στιγμή που θα αποχαιρετήσουμε οριστικά το 2020 και θα υποδεχθούμε τη νέα (και σίγουρη καλύτερη) χρονιά. Φέτος δεν θα πάμε σε κάποιο λαμπερό event/ρεβεγιόν ούτε και πάρτι όπως συνηθίζουμε να κάνουμε αφού η καραντίνα μας αναγκάζει να μείνουμε στο σπίτι.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να απογοητεύεσαι ή να στεναχωριέσαι αφού μπορείς να υποδεχθείς το 2021 με τα πιο κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα. Φέτος το τραπέζι θα είναι γεμάτο ελπίδα, αγάπη, λάμψη και φυσικά στυλ. Αν νομίζεις πως επειδή θα μείνεις μέσα, το outfit σου δεν οφείλει να είναι εντυπωσιακό, κάνεις μεγάλο λάθος. Φορώντας ένα glam ρούχο να είσαι σίγουρη πως η ψυχολογία σου θα αλλάξει στο λεπτό. Μην ξεχνάς άλλωστε πως αργότερα θα ποζάρεις (και θα δείχνεις υπέρλαμπρη) στην κάμερα του κινητού σου για τις πρώτες φωτογραφίες του έτους.

Φορέματα κεντημένα με παγιέτες, φούστες με χρυσοκλωστή και βελούδινα αξεσουάρ είναι μερικές από τις ωραιότερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για να ξεχωρίσεις το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Εμείς θέλουμε να σε βοηθήσουμε γι' αυτό κάναμε ήδη μια σύντομη έρευνα αγοράς. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα ρούχα και παπούτσια που ξεχωρίσαμε για να είσαι η πιο κομψή στο φετινό ρεβεγιόν.

Δες επίσης: Η JLo έφερε το νέο χορευτικό challenge που πρέπει να το δοκιμάσεις ASAP



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved