Shopping Guide: Τα ωραιότερα πουλόβερ με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Αξίζει να τα προσθέσεις στην γιορτινή σου γκαρνταρόμπα.

Σε λιγότερο από 15 ημέρες θα ξημερώσει η 25η Δεκεμβρίου κι εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να μπαίνουμε στο ανάλογο εορταστικό mood. Η αλήθεια είναι πως φέτος έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ να νιώσουμε τη μαγεία και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Σε περίπτωση που δεν το έχεις συνειδητοποιήσει, η γκαρνταρόμπα μας να είναι ένας τέλειος τρόπος να το πετύχουμε.

Τα πουλόβερ είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα items της χειμερινής περιόδου. Άνετα, ζεστά και στυλάτα, μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ένας ακόμη λόγος που τα αγαπάμε είναι γιατί συνδυάζονται εύκολα με τα περισσότερα ρούχα μας όπως τζιν παντελόνια, κολάν ή φόρμες, συνθέτωντας μοντέρνα looks.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα περισσότερα αγαπημένα μας brands έχουν κυκλοφορήσει εορταστικές συλλογές. Πουλόβερ και φούτερ σε φλογερό κόκκινο χρώμα, με festive σχέδια και prints, είναι εδώ και μας καλούν να τα ανακαλύψουμε. Εμείς για να σε βοηθήσουμε, κάναμε ήδη μια μικρή έρευνα αγοράς στα ηλεκτρονικά καταστήματα. Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις τα πουλόβερ που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε για τις φετινές γιορτές.

Δες επίσης: #SaveChristmas: Ήρθε η ώρα να σώσεις τα Χριστούγεννα, είναι για καλό σκοπό



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved