Shopping Guide: Οι γαλότσες που θα σου χαρίσουν στυλ τις βροχερές αυτές ημέρες

Τα rainboots που αξίζει να αγοράσεις.

Κακά τα ψέματα, όλες μας προτιμούν τα μποτάκια ή τα sneakers, αλλά σε περίπτωση που δεν το έχεις ακόμη συνειδητοποιήσει βρισκόμαστε εν μέσω χειμώνα και βροχερών ημερών. Μιας και είναι αδύνατον να αλλάξουμε τον καιρό, μπορούμε πάντα να προσαρμόσουμε το ντύσιμό μας σε αυτόν. Με λίγα λόγια είναι η κατάλληλη στιγμή να βρούμε τα παπούτσια που θα μας κρατήσουν ζεστές, στυλάτες και στεγνές.

Κάπου εδώ έρχονται τα rain boots ή όπως εμείς στην Ελλάδα αποκαλούμε, γαλότσες. Τα τελευταία χρόνια όλα τα μεγάλα brands επενδύουν στο συγκεκριμένο είδος, δημιουργώντας εντυπωσιακά και cool σχέδια. Σήμερα μπορούμε να φορέσουμε τις γαλότσες χωρίς να χάσουμε τη θηλυκότητά μας αφού διατίθενται σε υπέροχα χρώματα και prints που όλες θέλουμε να προσθέσουμε στη γκαρνταρόμπα μας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τις εντάξεις στην καθημερινότητά σου αφού μπορούν να φορεθούν με όλα τα τζιν, κολάν και φορέματά σου, χαρίζοντας προστασία και ακαταμάχητο στυλ. Στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε τις πιο στυλάτες γαλότσες της αγοράς για να πάρεις ιδέες και να επιλέξεις το ζευγάρι που θα γίνει δικό σου.

Δες επίσης: Αυτό είναι το ρόφημα που ξεκίνησε από το Tik-Tok και έχει γίνει trend

https://www.instagram.com/p/CHxz7c7n41u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CHdXdmOBzlX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved