Τα πιο άνετα μαύρα φορέματα που θα φοράς και μετά την καραντίνα

Σίγουρα θα βρεις αυτό που πρέπει να γίνει δικό σου.

Δεύτερο κύμα πανδημίας και για δεύτερη φορά κλειστήκαμε στα σπίτια μας. Δεν θα τα βάψουμε όμως μαύρα. Τουλάχιστον ψυχολογικά δεν θα τα βάψουμε μαύρα, γιατί ενδυματολογικά σίγουρα! Φυσικά δεν αναφέρομαι σε τίποτα άλλο πέρα από το κλασικό μαύρο φόρεμα. Όποια ντουλάπα και όποιο συρτάρι και αν ανοίξεις θα το βρεις πάντα εκεί.

Το μαύρο φόρεμα μπορεί να φορεθεί παντού, σε κάθε περίσταση, ενώ δεν χάνει ποτέ την αξία του όσα χρόνια και αν περάσουν. Είτε πρόκειται για κοντό, είτε πρόκειται για maxi, καταφέρνει να τραβάει όλα τα βλέμματα και να μας κολακεύει. Την ίδια ώρα μας κάνει να αποπνέουμε τον δυναμισμό που κρύβουμε μέσα μας όλες οι κοπέλες.

Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο βολικό ρούχο της καθημερινότητας, αφού πάει με όλα, φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, στη δουλειά, στη σχολή αλλά και στην έξοδό μας. Μπορεί να συνδυαστεί με μπότες, sneakers, μποτάκια ή τακούνια και να είναι πάντα in fashion. Ας μην ξεχνάμε ότι μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν είναι τα πλεκτά φορέματα. Μπορούν να φορεθούν ακόμα και μέσα στο σπίτι τις κρύες ημέρες του χειμώνα, τις ώρες του διαβάσματος και όχι μόνο.

Δες επίσης: Selena Gomez: Μία photo ξεπέρασε τα 40 χιλιάδες σχόλια και δε θα απορήσεις

Το μόνο σίγουρο είναι πως χαρίζουν άνεση και στυλ. Σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη έστω ένα στη ντουλάπα σου, δες προσεκτικά τη gallery που ακολουθεί. Εμείς βρήκαμε και ξεχωρίσαμε μερικά από τα ωραιότερα μαύρα φορέματα της αγοράς για να βρεις το καλύτερο και να το κάνεις δικό σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved