Shopping Guide: Τα πιο stylish φανελάκια για τις ημέρες που βρίσκεσαι στο σπίτι

Για να μη χάσεις ούτε λεπτό το στυλ σου.

Οι ημέρες περνούν κι εμείς εξακολουθούμε να βρισκόμαστε τις περισσότερες-αν όχι όλες- τις ώρες της ημέρας μέσα στο σπίτι. Τα μαθήματα γίνονται πλέον διαδικτυακά και η ζωή μας συνεχίζεται με χαμόγελο σε #quarantinemode. Όπως κι εσύ λοιπόν καταλαβαίνεις, τα καθημερινά μας looks περιστρέφονται γύρω από όμορφα πιτζαμάκια, κολάν, φόρμες και γενικά ό,τι είναι άνετο.

Δεν υπάρχει άλλωστε κανένας λόγος να φοράς ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άβολα ή που σε πιέζουν. Τα φανελάκια είναι εδώ και χρόνια μια από τις πιο κλασικές, αγαπημένες μας επιλογές όταν δεν ξέρουμε τι να βάλουμε μέσα στο σπίτι. Ιδανικά για όλες τις εποχές του χρόνου αφού μπορούν να φορεθούν μόνα τους τις πιο ζεστές ημέρες ή μέσα από ζακέτες την κρύα, χειμερινή περίοδο.

Στα μαγαζιά θα βρεις τεράστια ποικιλία από φανελάκια σε πολλά χρώματα, σχέδια, υφάσματα και στυλ ώστε να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Αρκετά είναι με λεπτές τιράντες, άλλα με πιο χοντρές ή σε μορφή t-shirt. Κομψά, άνετα, με αθλητική διάθεση ή και όχι, θα σου λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια τις ημέρες της καραντίνας.

https://www.instagram.com/p/CDwS0FZMZUN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες επίσης: Η beauty εξέλιξη της Zendaya την τελευταία δεκαετία είναι απίστευτη

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα φανελάκια για να πάρεις ιδέες και να εμπλουτίσεις τη ντουλάπα σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved