Shopping Guide: Οι ωραιότερες κάλτσες για μέσα και έξω από το σπίτι

Για να μη χάσεις το στυλ σου ούτε λεπτό.

Οι κάλτσες είναι με διαφορά το χρηστικότερο και ίσως το πιο υποτιμημένο αξεσουάρ της εμφάνισής μας. Χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαμε να φοράμε όλα τα κλειστά παπούτσια μας αλλά ταυτόχρονα θα κρύωναν τα πόδια μας. Η μόδα δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια οι κάλτσες να έχουν γίνει μια στυλιστική προσθήκη, ικανή να απογειώσει κάθε look σου.

Σήμερα μπορείς εύκολα να βρεις καλτσάκια σε εντυπωσιακά σχέδια, χρώματα και prints. Επιπλέον μπορείς να δοκιμάσεις διάφορες υφάνσεις πέρα από τις κλασικές βαμβακερές, κυρίως για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Δεν υπάρχει άλλωστε τίποτα πιο cozy από ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες τις οποίες θα φοράς εντός και εκτός της οικίας.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις βρισκόμαστε σε καραντίνα με αποτέλεσμα να διαβάζουμε και να πραγματοποιούμε τα μαθήματα από την άνεση του καναπέ μας. Όσο λοιπόν η θερμοκρασία θα μειώνεται, εμείς αξίζει να επενδύσουμε το χαρτζιλίκι μας σε πρωτότυπα, ζεστά και στυλάτα καλτσάκια. Εμείς είμαστε πάντα εδώ για εσένα γι' αυτό κάναμε μια σύντομη έρευνα, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα ζευγάρια κάλτσες των online καταστημάτων. Θα τα βρεις όλα στη gallery που ακολουθεί.

Δες επίσης: Shopping Guide: Τα αθλητικά μπουφάν που θέλουμε εδώ και τώρα να φορέσουμε

https://www.instagram.com/p/B59qUYTlcvk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
kaltses1

H&M

kaltses6

ODETO SOCKS

kaltses2

TEZENIS

kaltses3

ASOS

kaltses4

CALZEDONIA

kaltses5

MANGO

Bonus: το απόλυτο βίντεο γυμναστικής για να μη χάσεις τη φόρμα σου όσο βρίσκεσαι στο σπίτι. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τα καινούργια σου καλτσάκια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved