Shopping Guide: Τα πουλόβερ που θα φοράς τώρα αλλά και μετά την καραντίνα

Για να είσαι άνετη και στυλάτη όλη την ημέρα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και όπως καταλαβαίνεις είμαστε για τα καλά πια σε χειμερινό mood. Το κρύο είναι πλέον αισθητό και εμείς θέλουμε ρούχα που θα μας χαρίζουν άνεση και ζεστασιά. Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι εξαιτίας της καραντίνας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσουμε το στυλ μας.

Τα πλεκτά μας αρέσουν πολύ και δεν ντρεπόμαστε καθόλου να το ομολογήσουμε. Τα πουλόβερ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα items της ντουλάπας μας εξαιτίας της ωραίας τους υφής και όχι μόνο. Είναι άνετα, cool και ταιριάζουν σχεδόν με όλα μας τα ρούχα όπως φόρμες, τζιν παντελόνια και κολάν. Μπορούν να φορεθούν ακόμη και με τις φούστες μας σε μια βόλτα (μετά την καραντίνα) για να μας μετατρέψουν σε βασίλισσες του street style.

Επένδυσε σε χρώματα που δεν έχεις στη γκαρνταρόμπα σου όπως ροζ, μοβ ή σε πουλόβερ με εντυπωσιακά prints. Την ίδια ώρα μπορείς να αγοράσεις 1-2 πλεκτά σε μαύρο και καφέ χρώμα (κυρίως αν δεν έχεις ήδη) τα οποία θα συνδυάζεις κυριολεκτικά με τα πάντα.

poulover1

ATTRATTIVO

poulover2

TOMMY HILFIGER

poulover3

H&M

poulover4

ASOS

poulover5

PINK WOMAN

Δες επίσης: 5 τρόποι για να δείχνει πιο ωραίο ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τα 5 ωραιότερα πουλόβερ που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα online καταστήματα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved